Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

FUT - Jak odblokować konto

mr55kamil678

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pewnie niektórym z was zablokował się tryb FUT czyli Fifa ultimate team. Mam 3 sposoby. 1. Jak sprawdzić czy ta odpowiedź jest dobra. 2. Podaje jak odblokować tryb FUT jeżeli już znamy odpowiedź. A 3. Jeżeli nie znamy odpowiedzi. Będe podawał w punktach po kolei co trzeba zrobić żybyście się nie pogubili.

Sposób 1. Jak sprawdzić czy ta odpowiedź jest dobra:

To jest bardzo proste.

1) Wchodzimy na tą stronę:

https://www.origin.com/pl-pl/store/ 

I logujemy się na niej.

2)Wchodzimy w zakładkę "Moje konto" ( Nie klikaj "Historia zamówień ani "Ustawienia prywatności )

3) Klikamy Zakladkę "Bezpieczeństwo" i "Podstawowe informacje" Edytuj. I tam wpisujemy do woli odpowiedź.

Sposób 2. Podaje jak odblokować tryb FUT jeżeli już znamy odpowiedź ( Live chat )

Tu będzie nam potrzebny Tłumacz google jeżeli nie znamy angielskiego.

1) Wchodzimy w Origin. I zmieniamy język na Angielski ( USA ). Jeżeli wiesz jak to zrobić pomiń dalszą część tego punktu. Patrzymy w lewy górny rug i klikamy napis "Origin" Wchodzimy w "Ustawienia Aplikacji I mamy "Język klienta Origin" zmieniamy na Angielski USA. I uruchamiamy ponownie.

2) Teraz w chodzimy w zakładke "Help" i "Origin Help".

3) Wyświetla nam się strona Pomocy EA w języku angielskim. W lewym górnym rogu mamy zakładke "Games" Klikamy w nią i wybieramy naszą grę.

4) Teraz zjeżdżamy na sam dół i mamy napis "Contact US" klikamy w ten napis. I wyświetla nam się strona i klikamy "New conversation". Wybieramy platformę. Potem "Next". W następnej stronie wybieramy co chcemy to nie jest ważne. Czyli w "Select Topic" Wybieramy byle co i w "Please tell us a little more about your issue" Potem "Next".

5) teraz wybieramy "Live Chat" I tu będziemy rozmawiać z EA (Po angielsku!!!!!!!)

6) Czekamy tam parę minut ja czekałem 15min. I potem jak już się połączymy opisujemy mu nasz problem itd. Wiec radze mieć tłumacz google jeżeli nie znacie angielskiego.

Sposób 3. Jeżeli nie znamy odpowiedzi.

1) Wchodzimy na tą stronę  :

http://www.easports.com/fifa/football-club/ultimate-team

( nie zmnieniamy języka na Polski! ) Ma być "United States".

Jeżeli Wyskoczy nam takie coś:

Sorry!

Our servers are temporarily down while we work on making things better.

Please come back later.

To musimy się skontaktować z EA ( Sposób 2. ).

2)Kiedy zostaniesz zapytany o pytanie pomocnicze, kliknij „Zapomniałeś odpowiedzi?”.

3)Następnie zaloguj się na swoim urządzeniu i uruchom grę FIFA. 

4)Po wejściu do trybu Ultimate Team gra poprosi Cię o zdefiniowanie nowego pytania awaryjnego.

Mam nadzieję ze pomogłem. Jeżeli znajdziecie gdzieś błąd to piszcie!.

Opublikowano

To jest poradnik, jak odzyskać "Hasło Bezpieczeństwa"? Jeśli tak, to nie proście do nich zadzwonić na Polską pomoc techniczną?

Moje Konsole:

PS3 FAT CECHL04 YLOD - CFW DARKNET 4.66 V1.02 CEX

PS3 SLIM CECH-2004A YLOD- CFW REBUG 4.76.1 + COBRA 7.2 + WebMAN MOD 1.43.21 REBUG EDTION DEX

PS3 SLIM CECH-2504B - CFW REBUG 4.81.2 + COBRA 7.5+ WebMAN MOD 1.45.09 CEX

XBOX ONE S

Mój komputer:

Procesor: Ryzen 5 2600, Płyta Główna: MSI X470 Gaming Pro Carbon, Karta Graficzna: Sapphire RX 5700 XT Nitro+Zasilacz: Seasonic Focus Plus Gold 650W, SSD: ADATA SX8200 Pro 256GB + Crucial MX500 250GB, HDD: HGST 500GB + HGST 500GB + TOSHIBA 1TB, Obudowa: BeQuiet Silent Base 601, Chłodzenie: NZXT Kraken X62,
RAM: 4x 4GB HyperX DDR4 2133MHz CL14 (OC 3000MHz CL16)

DAC: Audiotrak Prodigy Cube Black Edition, Słuchawki: ISK MDH8500, Głośniki: EDIFIER R1280DB, Mikrofon: Trust Starzz

Opublikowano

To jest poradnik, jak odzyskać "Hasło Bezpieczeństwa"? Jeśli tak, to nie proście do nich zadzwonić na Polską pomoc techniczną?

Nie tak łatwo jest się tam dodzwonić, szczególnie w weekend kiedy nie pracują.

636451494245979649038.gif

• 10 miesięcy temu...
  • 7 miesięcy temu...
  • 4 miesiące temu...
Opublikowano

Chodzi mi o sposób 3.
Jeśli na tej stronie pisze mi:
Account locked"Your Account has been locked.You can reset your question by logging into a trusted console.if you are unable to do so, contact a Game Advisor"

Co zrobić ?
Nie chcem dzwonić do EA

Opublikowano

Jeśli grałeś na konsoli, to musisz się na nią zalogować i je zmienić. Jeśli nie to pozostaje kontakt z pomocą techniczną.

Moje Konsole:

PS3 FAT CECHL04 YLOD - CFW DARKNET 4.66 V1.02 CEX

PS3 SLIM CECH-2004A YLOD- CFW REBUG 4.76.1 + COBRA 7.2 + WebMAN MOD 1.43.21 REBUG EDTION DEX

PS3 SLIM CECH-2504B - CFW REBUG 4.81.2 + COBRA 7.5+ WebMAN MOD 1.45.09 CEX

XBOX ONE S

Mój komputer:

Procesor: Ryzen 5 2600, Płyta Główna: MSI X470 Gaming Pro Carbon, Karta Graficzna: Sapphire RX 5700 XT Nitro+Zasilacz: Seasonic Focus Plus Gold 650W, SSD: ADATA SX8200 Pro 256GB + Crucial MX500 250GB, HDD: HGST 500GB + HGST 500GB + TOSHIBA 1TB, Obudowa: BeQuiet Silent Base 601, Chłodzenie: NZXT Kraken X62,
RAM: 4x 4GB HyperX DDR4 2133MHz CL14 (OC 3000MHz CL16)

DAC: Audiotrak Prodigy Cube Black Edition, Słuchawki: ISK MDH8500, Głośniki: EDIFIER R1280DB, Mikrofon: Trust Starzz

• 1 miesiąc temu...
  • 11 miesięcy temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...