Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Stygmaty , ulepszenia itd... HELP

harger99

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema a wiec tak coś już gram i pomyślałem , kurcze mam,  bardzo dużo tych skorup stygmatów Powie mi ktoś ( lepiej poradnik ) lub podeśle? oco chodzi z kamieniami ,eterem gdzie kupić jak robić, jak ulepszać ?

najlepiej kilka poradników , pewnie gdzieś są na forum :D ale Ja to ja wybaczcie :D Po nagradzam plusami ;>

Katastrofa samolotu na ruskim lotnisku,
Plany masonerii, lądowanie na księżycu,
Świńska grypa, ufo na czeskim pograniczu,
Sekretna technologia, która niszczy ludzki gen.

Opublikowano

@up I to rozumiem ;D Jestes ziomek :D Spoko! :D

dzięki :3

Gram łowcą xD ej bo tak coś nie ogarniam xD co tam kliknąć? ;O

Opublikowano

Ja znalazłam taki build dla rangera, ale to na 65 lvl 

http://aion.aspirine.su/stigma/#eCnaaadeBkehaBmavasguazfigBagBia

Na 35 lvl to ja miałam Sleep arrow -> na pve przydaje się, jak stoją dwie elity obok siebie. Jednego usypiasz, a drugiego odciągasz.

Silence arrow-> to skill na pvp, który powoduje, że przeciwnik nie może wykonywać umiejętności przez ileś tam sekund

Bow of blessing-> zwiększenie ataku na 1 min

Jeśli któryś skill się nie podoba, możesz też sobie wziąć Retreating slash (zastunowanie celu na 3 sekundy i odskoczenie od przeciwnika na odległość 25m)

Stygmaty kupujesz u sprzedawcy stygmatów albo niektóre możesz znaleźć u brokera (jest taniej). Założyć możesz u Mistrza stygmatów. W Sanctum znajdziesz go w miejscu zaznaczonym jako Hol obrońców i jedziesz do góry taką windą. Także stoi w Heiron w mieście. I także w niektórych wyżej poziomowo lokacjach (w Inggison, Sarpan, Tiamaranta, Odbudowana Wieża Światła w PN Katalam, w zamkach w Katalam). Szukajcie a znajdziecie :D

Jeśli chodzi o kamienie many, to na takim lvl ja wkładałam krytyka, no może coś tam jeszcze hp. Na end game to krytyk, precyzja i trochę magicznej precyzji.

Opublikowano

@up Dzięki wielkie ! na prawdę , w końcu coś z tego rozumiem :D pobawię się ze skillami i zobacze jak bedzie z tymi elitkami :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...