Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

LoL ranked

EtinetteX

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej czemu rodzicie sa tak pojebani i kupują komputery 10letnik kretynom? Nie da się nic wygrać, same niedojebane kurewki w to grają. Ogarniczenia wiekowe powinny być, bo bez tego szmaty niszczą tylko staty, jebany lolboostin. Kurwy same w goldzie nic sie wygrać nie da? Pierdolicie na bronz? Bronz to bajka, w porownaniu do pierdolonego golda. Pozdrawiam wszystkie niedojebane kurwy - skasujcie tą grę. pozdrawiam, wy jebane kurwy.

Opublikowano

Masz pierdoloną rację. Na normalu, nie rankedzie ale jednak w grze, miałem staty Cassio 6/0. Carrowałem, jednak jeden trollował, drugi feedował i dwóch wyszło. Nie chcieli się jeszcze poddac... Skończyli to w 15 min. Tak samo pozdrawiam małych chujków -,-

Opublikowano

Hej czemu rodzicie sa tak pojebani i kupują komputery 10letnik kretynom? Nie da się nic wygrać, same niedojebane kurewki w to grają. Ogarniczenia wiekowe powinny być, bo bez tego szmaty niszczą tylko staty, jebany lolboostin. Kurwy same w goldzie nic sie wygrać nie da? Pierdolicie na bronz? Bronz to bajka, w porownaniu do pierdolonego golda. Pozdrawiam wszystkie niedojebane kurwy - skasujcie tą grę. pozdrawiam, wy jebane kurwy.

Troche kultury , To jednak forum publiczne ... Nie rozumiem o co chodzi w temacie ? Przyszedles sie wyplakac ?

A widze , Wybacz .

Juz odpowiadam na pytanie , Da sie wygrac , Poprostu slaby jestes  .

Mam nadzieje ze pomoglem .

Masz pierdoloną rację. Na normalu, nie rankedzie ale jednak w grze, miałem staty Cassio 6/0. Carrowałem, jednak jeden trollował, drugi feedował i dwóch wyszło. Nie chcieli się jeszcze poddac... Skończyli to w 15 min. Tak samo pozdrawiam małych chujków -,-

Ma racje ? Ten post dla ciebie ma jak najmniejszy sens ? Pozatym , Jak mozna dac skonczyc komus gre w 15min cassio 6/0 ? 6/0 !? Jak taki dobry jestes , Miales feed . To co za problem wygrac nastepna gre i tez sie nafeedowac ? W kazdej grze nie bedziesz mial takich ludzi .

Ew zacznijcie grac duo , szanse na trola spadaja o 20% w waszym teamie :)

EDIT:

~Down

Wiesz, jak nie znasz sytuacji to nie pierdol. Pisalem że byl feeder. Tak nakarmil Dravena i Ahri że skończyłem z 6/3. Premade jeszcze top Xin 1/6, Varus, tak Varus na topie 0/4. Kennen na midzie. Kha na bocie ksuł mi... Dat LoL.

Jest opcja edytuj , Uwaazaj bo dostaniesz warna za .. Meh  .

Prosze nie odzywaj sie do mnie jak do kolegow z gimnazjum . Kultury troszke , A nie ... "Pierdol" .

Teraz co do posta , Grales Ahri na bocie ?

Nie wzieles AD , Nafeedowales sie 6/0 Po czym plakales ze twoj drugi carry sie Feeduje i bierze kille aby nie byc usless ?

Zapewne Plakales , obrazales i wyzywales wszystkich cala gre - Co napewno pomoglo .

Sytuacja wygladala zapewnie tak , Ze Kolega "Feeder" padl na FB , Po czym po nim pojechales i sie zdenerwowal :)

Pozatym , Zmien ton rozmowy , Mowisz jakbys byl od nich o miliard razy lepszy , A znajac zycie im do piet nie dorastasz .

Placzesz o jedna gre , Miales 6/0 OK ,  Gratuluje .

Dlaczego nie wzieles ADC ?

Dlaczego siedzisz na forum i placzesz zamiast isc i kierowac dalej jak jestes taki dobry ?

Edited_1.png

Opublikowano

Wiesz, jak nie znasz sytuacji to nie pierdol. Pisalem że byl feeder. Tak nakarmil Dravena i Ahri że skończyłem z 6/3. Premade jeszcze top Xin 1/6, Varus, tak Varus na topie 0/4. Kennen na midzie. Kha na bocie ksuł mi... Dat LoL.

@Edit dla pana żeby nie płakał.

Ahri na bocie? Pisałem że grałem Cassio. Chciałem iść nią na solo topa ale tam był premade feeder + adc. Poszedłem na bota. Cassio na midzie nie lubie. Ahri była na midzie i była w goldzie więc nie miałem szans... Jeszcze Kennen ją feednąl. Już rozumiesz?

BTW Z dedykacją dla Ciebie napisane niczym na chatcie D1.

@Edit

Nie keruje bo mam kare bo powiedziałem że taty laptop jest do dupy a w domu mnie nie ma. Jasne?

Opublikowano

Zachowujesz się gorzej niż ci ' 10 letni kretyni ' i tyle w temacie. Najpierw spójrz na swoją kulturę i poszarpaną psychikę, a później zacznij grać w LoLa.