Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

FIFA WORLD CHEAT ENGINE

garneklbn

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema pobawile się trochę w cheat engine i zmieniłem wartość coinsów w FIFIE WORLD ale gdy mam już zamiar coś kupić i wciskam kup teraz wyskakuje błąd  "Podczas operacji wystąpił błąd. Spróbuj Później"

Można to jakoś ominąć? Macie jakieś pomysły?

Opublikowano

Problem w tym że zmieniasz tę wartość tylko lokalnie. Ja spróbowałem wykombinować tak, aby podsłuchać dane wysyłane przez grę do serwera.

Udało się. Tylko dane są zaszyfrowane. Heksadecymalny plus jeszcze jakoś zaszyfrowany, bo te tłumacze online nie dają rady.

Znalazłem program który wysyła te pakiety do serwera ale najpierw trzeba by te dane odszyfrować i zmienić.

Ma może ktoś pomysł jak to odszyfrować ? :). Albo jeszcze inny pomysł ? :)

Opublikowano

jak by to bylo mozliwe to po co sa zrobione trainery do fify jak spokojnie za te "zczitowane" 100000000 coinsow mozesz sobie zrobic neymar messi pique casillas puyol iniesta xavi cristiano ronaldo zlatan i jeszcze cos podobnego na rezerwowego to i tak kazdy mecz wygrasz pewnie 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...