Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

WoT nie chce się włączyć.

odchudzanie7

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

W WoTa grałem ostatni raz w ferie. Teraz, chciałem sobie zagrać no i miałem do zaktualizowania 3gb, a że internet mam z dupy to poszedłem do kumpla i on mi to zgrał. No to elegancko, kopiuję pliki, ekstra, próbuję włączyć, pojawia się czarny ekran na parę sek. i koniec. Słyszałem coś, że w Roamingu trzeba usunąć jakieś tam pliki, to usunąłem i wtedy jak próbuję odpalić to pojawia się białe okno na 5 sekund i nic. 

Proszę o pomoc, wcześniej wszystko śmigało. Instalowałem DirectX'a 9.0c i nic, Visuala mam bodajże 2010. 

2rp9q8l.jpg

Opublikowano

Nie powinno się kopiować plików.

Najszybszym sposobem zainstalowania WoT'a będzie usunięcie tego całkowicie i pobrania od nowa ze strony głównej.
Tam pobiera się przez Torrnet'a, wiec tragedii raczej nie będzie, a po drugie komputer można zostawić na noc. ;)

Opublikowano

Moze masz jakies mody, albo nieaktualne sterowniki? Sprawdz to, jesli wszystko jest ok, to reinstaluj gre. Odpalisz na noc i sie pobierze.

Ewentualnie zrob to, co mowiles - w folderze roaming szukasz folderu wargaming i usuwasz jego zawartosc.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...