Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

MoPAY BŁĄD CO ZROBIĆ?!

OnLay

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć kupiłem dziś usługą mopay do lola 3x kod po 12zł i teraz wpróbuje je wpisać i robi sie do okołą czerwona ramka pózniej ze nie udało sie wykonać transakcje a pózniej please try again later coś takiego co sie dzieje?

Opublikowano

Przy jednym wyskakuje czerwona ramka albo płatność nie może zostać pomyślne zakończona pózniej You have encountered error. Please try again later o co chodzi z tymi kodami?

Opublikowano

Teoretycznie sklep LoL'a przyjmuje tylko wpłaty od 20 zł wzwyż, a nie 12 zł. 

Pomogłem? Daj like :)

Opublikowano

Teoretycznie sklep LoL'a przyjmuje tylko wpłaty od 20 zł wzwyż, a nie 12 zł. 

Zobacz sobie mopay 12,48 <3

Opublikowano

Bo coś się z sklepem dzieje. Wczoraj skina nie mogłem kupić więc poczekaj.

internet to nie jest jakis oddzielny swiat gdzie ludzie zapomnieli o swoich emocjach

Opublikowano

Aha wgl dzisiaj było wyłączone kupowanie RP ale już włączyli... dlatego nie działa? kiedy ogarnie sie sklep?

Opublikowano

Co to my kurwa wyrocznia? Typie ogarnij dupe skąd mamy wiedzieć. Jakby jakieś było info to byś na pewno widział

Opublikowano

Będzie działać : 30 lutego, 2015 roku o godzinie 04:20 (smoke weeeeed).

Skąd my człowieku możemy wiedzieć? Zapytaj support może coś odpiszą prócz formułki.

Opublikowano

typie jestes niedojebany ? w każdym poscie "kiedy bedzie działać" a tak naprawde chuj to wszystkich obchodzi, napisz do supportu to sie dowiesz czemu Ci nie działa.

support.leagueoflegends.com

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...