Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dlaczego nie mogę wymienić itemów?

safile

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam taki problem, w każdym przedmiocie nawet zdobytym normalnie mam napis z w nawisach (nie możesz wymienić przedmiotu). Powiedzcie mi dlaczego? I co mogę zrobić by móc je wymienić!

Opublikowano

Mam taki problem, w każdym przedmiocie nawet zdobytym normalnie mam napis z w nawisach (nie możesz wymienić przedmiotu). Powiedzcie mi dlaczego? I co mogę zrobić by móc je wymienić!

Masz premium? Włączony steam guard i kupioną grę min. 30 dni temu?

Opublikowano

jakie premium?

Konto premium w grze, dostaje się za kupienie dowolnego przedmiotu w sklepie mann. co. Jak nie masz, to nie możesz handlować.

Opublikowano

Żeby można było sprzedawać itemy które dropnąłem to musze byle jaką rzecz kupić z tf2 shop (i Mam pytanie czym się różni kuternoga zwykła od kolekcjonerskiej przecież mają tę samą wartość i ile taka zwykła kuternoga może kosztować na rynku ?)

Opublikowano

Żeby można było sprzedawać itemy które dropnąłem to musze byle jaką rzecz kupić z tf2 shop (i Mam pytanie czym się różni kuternoga zwykła od kolekcjonerskiej przecież mają tę samą wartość i ile taka zwykła kuternoga może kosztować na rynku ?)

Kolekcjonerska kosztuje 5 kluczy, a zwykła jedną broń. Dlatego że żeby zrobić np. kolekcjonerską broń, musisz mieć 200 takich, w dodatku Zestaw Chemika.

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

gdzie znajdę ten sklep? To znaczy, że jak ściągnę grę to po wejściu w niej są jakieś przedmioty do kupienia i tam jak kupią, po miesiącu mogę wymieniać się?

Opublikowano

gdzie znajdę ten sklep? To znaczy, że jak ściągnę grę to po wejściu w niej są jakieś przedmioty do kupienia i tam jak kupią, po miesiącu mogę wymieniać się?

W grze jest sklep mann co., żeby móc tam kupić musisz doładować portfel steam. Po miesiącu będziesz mógł korzystać z rynku steam... wymieniać chyba będziesz mógł od razu.

461151420292002410470.png
Opublikowano

W grze jest sklep mann co., żeby móc tam kupić musisz doładować portfel steam. Po miesiącu będziesz mógł korzystać z rynku steam... wymieniać chyba będziesz mógł od razu.

Mi sie wydaje że trzeba poczekać, nawet jak ma sie włączonego steam guarda.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...