Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Allods Online

mroq

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

heh witam kolegę oczywiście ze ktoś w to gra ^^ (mam na myśli siebie)

Wiem ze można hakowac ta grę przez CE ale nie mam do tego głowy wiec ;P

Gram Wardenem mam 15lvl Profesja Scout League ;P

Opublikowano

Mroq, ta gra nie ma żadnych dodatków, bo praktycznie nówka.

Jeśli chodzi o cheaty to widziałem kilka ludzi używających SH. Nie wiem skąd ściągnąć, bo nie interesują mnie takie rzeczy.

Zapraszam na serwer Zak na stronę imperium.

13891.jpg
22193.png
6148.gif
5397.jpg
Opublikowano

gram na zaku 23lv psio, ale po wild isles sie zaczynaja schody ;D a i myslalem bardziej o sofcie od ruskow, oni ta gre maja troche dluzej.

Nowka jak nowka, ale zazwyczaj w te gry co gralem, to wlasnie na nowkach najlepsze haxy byly, z czasem zabezpieczali ;)

Opublikowano

Mi się gierka nie podoba ;/ wbiłem 11lvl i coś mnie odpycha ale do końca nie wiem co...

"Jeżeli chcesz uniknąć krytyki, nic nie rób, nic nie mów, bądź nikim"

Elberd Hubbard

Opublikowano

dapik, gra staje sie lepsza po 15stym i 18stym lvlu, kiedy to odczujemy roznice w statsach i hitach ( itemy z repy ), nastepny krok to holyland (22-23lvl), mozemy wowczas juz trafic na przeciwna strone (imperium/lige).

zachecam do gry, bo w pozniejszych lvlach coraz wiecej mozliwosci, pzdr.

Jakby ktos znalazl jakis chciazby hack na bieganie ( nie ce ) lub tp to bylbym bardzo wdzieczny , bo questow mam od oohoh, ze musze po calej mapie biegac.

Opublikowano

speed hack jest dostepny bezproblemowo, cóż, chyba że macie bana na google to mi przykro. Ja sam niewiem czy grac bo tez mnie cos troszke odpycha, no ale mozna sprobowac. UWAGA! GOOGLE GRYZIE!

43630.gif

Nowy komp :)

Intel Core i7 2500K 3.30GHz LGA1155 BOX | OC do 4Ghz

Gigabyte GeForce GTX 560Ti 1GB DDR5/256b PCI-E SOC (1Ghz na rdzeniu :D)

Gigabyte GA-P67A-UD3-B3 P67 LGA1155

DDR3 Kingston 8GB PC1600 2x4GB CL9 HyperX

ATX Midi SilentiumPC Gladius 800 Pure

XFX Core 650W

Opublikowano

Najlepsze jest to ze nie każdy jest perfekcyjny w szukaniu xD

Wkurzają mnie ludzie którzy nie mogą podać linka tylko wala takie teksty jak poszukaj w google o.O

Opublikowano

Przepraszam bardzo, ale w wujka G. wystarczy wpisać allods speed hack i pierwszy link do YT 2 filmik jaki się pokaże. Czy to rzeczywiście takie trudne?

43630.gif

XFX Core 650W

Opublikowano

Po pierwsz wujek G. cię okłamał hack nie działa doszły 2 nowe udpade ^^

Opublikowano

Wybacz, ale mi tam on działa. Próbowałeś go w ogóle użyć? Bezsensowne gadanie.

43630.gif

XFX Core 650W

Opublikowano

EEE no dobra juz Ci mowie włączam Hacka potem allodsa jak jestem w grze minimalizuje ja i wybieram Chose porcess W tym wypadku masz tylko jeden wybor i po prawej amsz jaki chcesz miec speed daje na speeda np. 100 i nic jakoś mój gracz szybciej nie smiga ^^

Opublikowano

Hohoho przesadziles zdrowo z tym speedem. Ustaw na okolo 4 i juz popierdala. Pozatym jezeli masz viste to prawym na cheata i uruchom jako administarator.

Edit\\ Holera mi dzisiaj też coś przestał działać ;/ postaram poszukac sie nowego ;d

43630.gif

XFX Core 650W

Opublikowano

OK juz myslalem ze nie dziala kiedy sciągnołem tego hacka gra zaczeła sie pathować xD

ja zawsze takiego farta mam xD

Jak coś znajdziesz napisz na tym temacie a chętnie dam ci + ^^

Opublikowano

Co prawda biegamy szybciej chociażby dzięki CE ale skille np. rzuca się z taka samą prędkością jak bez speeda, a bicie z podstawowego skilla troszkę mija się z celem (=

Opublikowano

Wiem ze można p[rzez Cheat Engine hackowac ale nie mam do tego głowy może ktoś by pomógł? xD

Opublikowano

a CE to prościutko, przynajmniej żaden patch mu nie zaszkodzi ( no chyba że dadzą GG, a to w końcu gra ziemniaków więc nigdy nic nie wiadomo). No ale w każdym razie jeżelichodzi o CE to wybierasz oczywiście proces allodsa, potem po prawej klikasz enable speedhack i ustawiasz odpowiednią wartość, liczbaa to razy ile szybciej działa gra (dotyczy to CAŁEJ gry, wrzystko porusza się szybciej) można jeszcze znaleźć adres speeda, ale to trza by sie pobawic ze skillami czy czymś co dodaje to speedu poruszania sie.

43630.gif

XFX Core 650W

Opublikowano

Kolego zasługujesz na dużego plusa ^^

te przyspieszenie gry jest genialne jezeli mam duzy kawal do łażenia ustawiam szybkość i smigam xD

kiedy dojde do celu ustawiam na normala i jestem na miejscu ^^

Jak bys dał rade rozszyfrować coś jeszcze nie krępuj sie ^^

Ale narazie jestem Ci wdzięczny ^^

Edit

Jeszcze pytanko czy jak przyspiesze gre to inni gracze widzą że szybko smigam czy jak to wygląda z ich perspektywy ?

Opublikowano

Z tego co się orientuje (sam już pewien nie jestem ;d) To oni widzą to raczej normalnie, ty tylko w pewnym momencie znikasz im z oczu ;p

43630.gif

XFX Core 650W

Opublikowano

Hehe ogólnie świetna sprawa do questów typu - idź, zrób, wróć. Nie trzeba trzaskać wszystkich mobów dookoła tylko na speedzie biegniesz, uruchamiasz wracasz i qscik skończony. Na forum bodajże gamer zplanetbył hack na latanie, niestety teraz jest jako prv ;\

Jedyny minus tego używania CE jest fakt, że po zgonie nie można, bynajmniej u mnie, wyjść z purgatory - trzeba restartować grę. Przydałby się adres do samego biegania (= Szkoda tylko że takie małe zainteresowanie grą jest na tego typu forach, a w grze polaków hoho i jeszcze trochę,

Opublikowano

Hehe ogólnie świetna sprawa do questów typu - idź, zrób, wróć. Nie trzeba trzaskać wszystkich mobów dookoła tylko na speedzie biegniesz, uruchamiasz wracasz i qscik skończony. Na forum bodajże gamer zplanetbył hack na latanie, niestety teraz jest jako prv ;\

Jedyny minus tego używania CE jest fakt, że po zgonie nie można, bynajmniej u mnie, wyjść z purgatory - trzeba restartować grę. Przydałby się adres do samego biegania (= Szkoda tylko że takie małe zainteresowanie grą jest na tego typu forach, a w grze polaków hoho i jeszcze trochę,

Niestety narazie nie ma ogólnych cheatów do gry dziwie się gdyz gra narazie nie posiada żadnego anty cheata mozna było by sie zawsze pobawic xD

A z tymi polakami to maiłeś na myśli że mało ? xD (jak tak to sie zgadzam xD)

Mogę się założyć ze gra szybko znajdzie sie na top 10 najlepszych mmo f2p o tym nie ma co dyskutować 2 tyg wcześniej było widać ze jest mało graczy

a teraz jak wejde do Novogardu to nie wiem jak sie połapać xD

Opublikowano

Polaków dużo ;) a co do nowych hackow, ktoś się pobawił i www mmowned com/forums/general-programs/289366-dupe-item-program-allods-online.html

po www i przed com postaw kropę ;]

Opublikowano

@UP coś mi się nie chce w to wierzyć. Możliwe że się pobawił poprostu gimpem (paintem raczej nie, zbyt starannie by było ;d). I już to widze jak ktoś to kupi :mellow:

43630.gif

XFX Core 650W

Opublikowano

Zgadzam się z @UP widać według mnie że to jest photoshopik ;P

Gdyby mógł dac pierwszą wersje na free wtedy bym mu uwierzył ale dzieki za szukanie ^^

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...