Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Silver vs Challenger

Mihau.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wygrali czy co bo słabo widac. A nawet jak wygrali to challengery to wyboostowania albo silvery to bol. Może nawet czysty skill?

Opublikowano

jeżeli to normal to nie ma żadnej reguły, a jak jest to ranked i gracie pierwsze gry to widocznie oni też mają nowy team.

Nie graj 3v3 takimi dywizjami.

Podaj mi rękę, zaróbmy hajs... 

eh8pquc.jpg

Core i7- 4960X @ 4.5GHz

Asus P9X79 Deluxe

GTX 780 SC

HyperX Predator 16GB

Opublikowano

Nawet w soloq takie przypadki się zdarzają, jak grałem placementy na swoim drugim koncie w przeciwnym teamie grało duo, jakiś unranked + typ z challengera rank 3 w tamtym momencie SoT Drago, czy jakoś tak >.> Więc każdemu się zdarza :P Ale jego team tak ssał że się poddali w 25min :D

A na teamówkach to takie przypadki to już normalka, oglądałem raz stream RF Legendary jak grał teamówki 5v5... 3 razy pod rząd grał z silverami-goldami, gdzie jego team to challenger-d1...

Opublikowano

Słabo nicki zakryte

1337OSTR
WyyMiatacz
Weiner98

@top
Pewnie placementy macie w 3/3? jeżeli nie to sprawa warta uwagi, jeżeli tak to to norma, bo wam dobierze pierwszych lepszych.
Opublikowano

Szukało Wam pewnie długo gry, enemy team miał zbliżone MMR Teamu do Waszego, więc nie ma się co dziwić że gracie przeciwko sobie.

Ps. Dobrze zakryłeś nicki.

Opublikowano

Przegraliśmy, bo udyr był nie do zajebania :D Tak to były rankedy i już nie placementy. Rzecz w tym, że dlaczego srebro,gold,gold grają na challenger, i 2x diax?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...