Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Podoba wam sie?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej :)

Czy zagralibyscie na serwerze survival

+ ? Respisz sie na spawnie gdzie sa

stoiska sklepy itp gdzie mozesz

kupowac I sprzedac rzeczy.

Beda prace jak gornik I za kopanie

dostajesz $$. Drop bedzie z rudy I

masz z diamenta np.50% ze diament

wypadnie a 50% ze nic.

Bedzie inny drop z. mobow, np. z krowy wypadnie troche przeterminowanego (xD)

miesa I troche skory.

VIPy nie beda miec duzej przewagi tylko np. gracz dostanie skorzana zbroje prot 1 na start a VIP zelazna prot 2 a SVIP zelazna prot 3.

Zeby mapa byla ladniejsza TNT bedzie inaczej craftowane I bedzie mniejsza

eksplozja, creepery tez beda robic mniejsza eksplozje.

Beda tez sojusze np. wpiszesz /sojusz

nick wysle zapytanie o sojusz a jak

chce miec sojusz to wpisze /sojusz tak

nick albo /sojusz nie nick.

Beda dzialki 5x5 gdzie moga byc skrzynki.

Czy ma byc blokada na skrzynki?

Ile slotow?

Dziekuje

Ucze sie pisanie Pluginow!

:ninja:

Opublikowano

Jak dla mnie bezsensu :( Zróbcie wreszcie jakiś survival + Gildie autorskie oczywiscie i jakiś dodatek co zwali wszystkich z nóg!!  -.-

Posty: 100|200|300|400|500|600|700|800|900|1000 Mission Complete! xD  :P

76561198209779975.png

Opublikowano

Ale nie ma takiego żeby mnie zwalił z nóg są nudne co tylko się klepią jak idioci i tyle!

Posty: 100|200|300|400|500|600|700|800|900|1000 Mission Complete! xD  :P

76561198209779975.png

Opublikowano

Hmmm... Jak dla mnie to raczej taki pomysł by nie wypalił. Lepiej zrobić tak jak kolega wyżej powiedział. Sv + Gildie Z pluginem, który wszystkich powali z nóg.

lechus1412.jpg

Luffy D.Monkey 400mln Beri

Pomogłem?. Daj like :)

Opublikowano

Szkoda, że każdy składa się z gówna.
"hmm... wklepiemy spolszczone factions z 1.6.x, dodamy trochę z paczki BR3ND'a nie konfigurując, dosypiemy reklame... GIT!"
Oczywiście bez urazy dla BR3ND'a, bardzo podoba mi się jego paczka i jest ona na wysokim poziomie jeśli chodzi o dopracowanie pod uniwersalność użytkowników oraz przygotowaniu technicznym ;)

Reszta to 2 serwery HC, gdzie na 1dnym rżnie bugami, brakiem dopracowania etc, a na 2gim za przeproszeniem jest taka ch*jnia w administracji, brak zainteresowania serwerem że szkoda gadać.
Żadnych nowości. Wiemy, o jakich mówimy.

Jeśli już mówimy, to brakuje w polsce prawdziwego RPG. Zaraz ktoś pewnie wymieni "oooo a bo ja widziałem too i tam gram i jest super prawdziwy ER PE GIE Super wbijajcie muj nick to NeoKid431"
Tak, błąd ort. nie zrobiony przypadkiem.

Gówno prawda, nie ma prawdziwego serwera RPG w polsce. Patrząc na zagraniczne serwery RPG, to jesteśmy zerami. Dla czego? Dla tego, że albo gówna dominują już rynek serwerów MC i lepsze nie mają co startować, albo serwer jest robiony pod Hajs przez niedoświadczonych ludzi. Nie ma żadnych autorskich pomysłów. A jeśli są pomysły, to brak możliwości ich realizacji.

Dobrym pomysłem też by było zrobienie super FB, tylko nie takim jak wszystkie. Niech zaskoczy nas to jakimś autorskim, niecodziennym pluginem. Niezwykłą mapą, czy innowacyjnym pomysłem na urozmaicenie rozgrywki.

Myślę że tyle z tematu. Nigdy nie zadawaj pytania "A zagralibyście gdybym dał xxx na yyy w zzz".
Musisz śledzić upodobania użytkowników, czego brakuje na rynku polskich serwerów MC. Musi zaskoczyć czymś graczy, zwalić z nóg. Niech podpadnie pod tą mniejszość nawet graczy - ale niech będzie porządny i nie taki jaki wszystkie. Puki co, pokazałeś w temacie podstawę. Czyli tak na prawdę nic, ponieważ jest to na serwerach praktycznie wszystkich - czy tych lepszych czy gorszych.

Pozdrawiam

733761405517115815990.png

"To, że milczę, nie znaczy, że nie mam nic do powiedzenia" ~Jonathan Carroll

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...