Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Witam Szukam Działającego Drop Hacka

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Uważaj bo ktos ci da, i to jeszcze za free.

Jak chcesz "drophacka" to do selexa pisz ^^ Heuheu

Czerwone jest piękne! Kocham <3

Opublikowano

Drop hacki nie są za darmo, i raczej nie będą, ja na przykład nie chciałbym aby każdy używał za free mojego programu nad którym się namęczyłem sporo czasu ,to jest po prostu nie opłacalne ;g a taki drophack nie kosztuje mało ;)

98635622093061432897.jpg

"Bo w każdym z nas jest Chaos i Ład, Dobro i Zło. Ale nad tym można i trzeba zapanować. Trzeba się tego nauczyć." Geralt

Opublikowano

Raczej nikt Ci nie da darmowego drophacka, który działa przynajmiej na razie bo każdy sam sobie chce wbić dywizje jaką chce.

@up to na pewno działa?

Co to jest ten ActivePerl

Myślę, że za jakiś czas będą drophacki i inne cheaty za free co są płatne lub RITO zrobi ochronę przed nimi, można powiedzieć, że będzie wyścig o to ale na razie RITO nie dał żadnego infa, że zrobią coś w tej sprawie na razie tylko  banują pojedyńczo jak ktoś do nich osobiście skargę napiszę z 100% dowodem, że ktoś to używa, więc trzeba czekać na te drophacki itd :D

Opublikowano

Jak nie znajdzie jak znajdzie dropperem z fp selexa albo ip wyciagnie ze spectatora

ze spectatora wyciagniesz ip spectatora kurwa uzyj mozgu idioto, nie da sie wyciagnac ip z gry do ktorej nie jestes polaczony w procesie lol.exe po drugie drogie dzieci w jaki sposob chciecie "drophacka", mam wam kupic vps czy o chuj chodzi

ale dobrze skoro chcecie drophaka to macie:

1) kup vps 1gbps 

2) wgraj skrypt

3) uzyj skryptu do zddosowania gry

pozdrawiam i powodzenia.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...