Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam chęć założyć serwer ale nie mogę znaleźć odpowiednich pluginów oraz jak je skonfigurować.

Sęk w tym że mam zamiar zrobić serwer inny niż wszystkie(połączenie RP z elementami RPG).

Poszukuje pluginu który da możliwość w grze wyboru grupy bądź pracy,której permisje mogę ograniczyć do minimum(górnik może tylko kopać,drwal tylko ścinać drzewa itp).

Chciałbym również zrobić cztery typy gildii które może założyć gracz, i tu pada moje pytanie czy istnieje taki plugin umożliwiający tworzenie kilku typów gildii, chodzi mi o to że gracz przynależący do jednej z nich ma częściową możliwość np. craftingu, otrzymywania expa czy też rzeczy z potworów i zwierząt (gdyby było to możliwe chciałbym ograniczyć również możliwość oswajania wilków).

I ostatnia rzecz z jaką nie mogłem sobie poradzić to królestwa, moje pyta brzmi tak czy jeżeli wgram dwa pluginy na frakcje(oczywiście inne komendy itp.) to czy to umożliwi egzystencje dwóch królestw na serwerze a na ich terenie zakładania innych frakcji jeżeli nie to proszę o podanie pluginu który to w jakimś stopniu umożliwi. Z góry dziękuje za pomoc.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...