Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Black HiSec List

Piecu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Może mi ktoś wytłumaczyć o co w tej liście chodzi?

Opublikowano

Dlaczego nic jeszcze nie wygralem, skoro mam stoper? Caly czas probowalem i nic. Stracilem juz chyba 5 kluczy. Moze ktos mi napisac co robie zle?

TrevorekS_eqsxspq.jpg

Pomogłem? Daj like. To nic nie kosztuje  B) 

Opublikowano

to sie wogule niezgadza z tym co tu pisze

kolejność jest ok... tylko te czasy sie wogule nie zgadzają .... Miałem 35 kluczy, otwierałem i wogule nie mogę trafić, a kiedyś otworzyłem jednego klucza tak z glupa i wygrałem speca scorpiona na perma :) .....

Opublikowano

Kto by pomyślał że kiedyś ktoś opracuję taką metodę.

Chyba to nie jest jednak takie łatwe jak się wydaję nadal trzeba mieć więcej szczęścia niż obliczeń żeby wygrać :)

681731482015096381754.png

Czytaj uważnie, masz Boga na linii.

Opublikowano

Otwieralem zgodnie z lista, a przede mna normalnie lecialy permy. Zgadzam sie z Diskienss`em, te czasy sie nie zgadzaja.

TrevorekS_eqsxspq.jpg

Pomogłem? Daj like. To nic nie kosztuje  B) 

Opublikowano

Szukasz aktualnego miejsca na liście i odczekujesz następujący czas do perma... To nie takie trudne...

Opublikowano

Mi tam takie listy nie pomagają, tylko sobie klucze na tym trace.. Więcej wygram licząc na szczęście niż na listy, tym bardziej z niemieckich for...

Opublikowano

Nowa lista ważna jeszcze parę godzin xD Może się coś uda zdobyć, źródło to samo :)

z23omdjr778.png

btw. oszczędźcie mi tą godzinkę w zamian za listę :*

Opublikowano

Dzisiaj juz nie, działała do updade, teraz trzeba czekać na nową, jeśli wgl ja dostaniemy ;z

93353141365207679707.png
by kml14

Cytat

I fight for peace, that's what I'm up here for.

- Patrick ,,PJ" James

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...