Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] FreeServers - Fake czy darmowe serwery?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

freeservers.pl to największa ściema z jaką się spotkałem. Założyłem tam kiedyś serwer, działał tylko godzinę i to z wielkimi lagami (był bez żadnych wtyczek !).

Opublikowano

tam sie jeszcze wyswietalo takie guwno ze komenda say

ze serwer stoi na cos tam cos tam to mozna zablokowac w essentaials (glownie to nie polecam).

eJw9jEEKwlAMBfc5xbuAYJUeoAcQRITiMtKgD_r_

Opublikowano

Fake to nie jest ;) Mam tam serwer już ponad rok ale tak do "dupy" maszyna, że nic tylko na nim testuje swoje pluginy i skrypty co piszę ... Nie polecam lepiej wydaj na normalny hosting.

Tworzę strony internetowe.

Sklepy Minecraft, CMS-y, fora itp.

Opublikowano

Nie polecam. Jeśli nie masz premium to zakup serwera kosztuje tam kilka złotych, lagi okrutne, dostęp do FTP tylko za opłatą, mało slotów, mało ramu, ciągłe spamowanie komendą "say", że to hosting z freesevs, problemy z odpaleniem serwerów. Na prawdę, lepiej zainwestowac te 15 zł na normalnym hostingu niż bawic się w takie coś.

Opublikowano

Jeśli chcesz pograć sobie sam z kolega bez żadnych pluginów, a masz premium to możesz spróbować.

Kiedyś sam założyłem tam serwer i grałem tam z kuzynem - może być, nie licząc ciągłych reklam i lagów co kilkanaście minut.

Tak jak powiedział Kacki, lepiej zainwestuj kilka złotych i będziesz miał pewny serwer.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...