Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Sposoby na zarobek ? ;/

xmxaxtxi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Sposób na zarobek? Iść do pracy?

Co TF2 to ze zwykłego handlu zarobek jest mierny nawet jak masz parę € na plusie z transakcji.

Opublikowano

Sposób na zarobek? Iść do pracy?

Co TF2 to ze zwykłego handlu zarobek jest mierny nawet jak masz parę € na plusie z transakcji.

Mi nie chodzi o sposob na zarobek kasy, tylko itemy/rafy ;E

Opublikowano

Moje pierwsze zdanie to była ironia...

Zarobek w TF2 to dla mnie jakaś kwota na + którą mogę dalej inwestować lub choćby kupić sobie jakąś grę. Itemy/ref to jest żaden zarobek no chyba, że masz takich refów z 1-10k.

Opublikowano

Wchodzisz na shopbot.tf i kupujesz dwa tour of duty tickets, jeden za 3.44. Wchodzisz na outpost.tf i sprzedajesz ludziom 2 bilety za 1 keya. Za 1 keya kupujesz dwa bilety na shopbot.tf i tak cały czas po refie więcej zarabiasz. Niestety sposób jest dosyć czasochłonny.

Opublikowano

Sposoby na handel to patrzenie co idzie najszybciej w obroty i kupimy tanio a sprzedamy drogo .

Tak kiedyś było z kartami , kupowałem po scrapie a sprzedawałem po recu , niestety teraz karty staniały i to bardzo .

Staraj się sprzedawać i kupować klucze , nie gram teraz już w tf2 a temat zaobserwowałem przez przypadek i powiem ci ,że dzięki tf2 mam 133 gry i 50 dlc na steam :) [  Tak grałem w każdą i 3/4 z nich przeszedłem] 

@Kris-New - he he ja ci robiłem tą sygnaturę ,pamiętam. ! xD

1370621278-U708240.png

By me

Obecnie nie wykonuje zleceń

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Dobrym sposobem jest skupowanie czapek za 1 refa i sprzedawanie ich na stwonie www.scrap.tf z zyskiem scrapa albo dwóch

Czasochłonne i nieopłacalne.

• 3 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Jest taka strona scrap tf i jeśli masz jakąś tanią czapke mozesz czekac i patrzec jak jakiś frajer zostawi tam droższą czapke i wtedy się wymieniasz.

Znam więcej sposobów, ale nie moge zdradzić .

Tajemnica zawodowa :)

76561198110826528.png Jeśli pomogłem daj like :)
Opublikowano

a tak niem wiecej ile sa wart te itemy z TEAM FORTES ? Bo widze, że grają i mają nawet 90-100 rzeczy w ekwipunku :)

I nie wiem czy opłaca się grać

MarkoKKS.png

Opublikowano

Możesz kupowac gry na przecenie i sprzedawać je o klucz drożej po paru tygodniach 

a tak niem wiecej ile sa wart te itemy z TEAM FORTES ? Bo widze, że grają i mają nawet 90-100 rzeczy w ekwipunku :)

I nie wiem czy opłaca się grać

Od 3 centów do paru tyś $ 

Opublikowano

Ja tam wbijam na zagraniczne Trade servery i ludzie daja karty na steam za metal. Karty można sellac na rynku za jakieś 0,09-0,60€

320X50_01_Learn_More.jpg

Opublikowano

Ja tam wbijam na zagraniczne Trade servery i ludzie daja karty na steam za metal. Karty można sellac na rynku za jakieś 0,09-0,60€

Karty za tyle? Pfff... Najtańsze kosztują 0,05, a taką za 0,60 w ciul ciężko zdobyć, po za tym nieopłacalny zbytnio biznes, zależy od skilla w tradeingu.

Opublikowano

Tylko są dwa problemy:

1. Steam kasuje sobie 15% ceny dla siebie

2. Nie można sprzedać więcej niż 200 itemów na rynku bez podania informacji podatkowych

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...