Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Drophack - ogólne pytania

Szczucin

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1) Do czego to wogóle służy bo coraz więcej widze tematy z tym drophackiem

2) To jest płatne czy darmowe ?

3) Dlaczego ludzie to używają

4) To idzie normalnie pobrać ?

Opublikowano

1-wywala gre, przez co nikt nie wygrywa ani przegrywa, uzywa sie to jak sie przegrywa aby pkt nie stracic

2- to jest chyba tylko na zamowienie ale moge sie mylic

3- poniewaz chca wygrac, nie moga przegrac czyli pkt tracic.

4- jesli juz znalazles owy drophack to mozesz pobierac ale to na 99% platne.

Opublikowano

To jest gowniany program ktorego uzywaja jeszcze wieksze gowna, tak w skrocie ;)

graphic.png

Opublikowano

1. Wywala gre tak jak by każdy miał DC i nikt nie dostaje pkt i nie ma tego na liście gier.

2. Można kupić drop hacki samemu też zrobić ale trzeba mieć program.

3 Żeby szybciej się dostać do wyższej ligii - przegrywasz = drop hack i dalej masz tyle samo pnkt.

4. Są programy nie będę tutaj rozsyłał ale kosztują dość sporo.

z

Opublikowano

1) Drophack to tylko nazwa jaką ludzie nadali na rodzaj zabiegu "wyrzucania" gry. Służy to temu aby skończyć grę bez żadnych konsekwencji - czyt. gra która została potraktowana 'drophackiem' zostanie uznana za taką co się nie odbyła (nie stracisz punktów w rankingu w przypadku pewnej przegranej).

2) Jest płatne i darmowe, do tego potrzeba VPS - z tym że darmowymi gówno zrobisz.

3) Chcą mieć same winy na liście gier, szybko przeskakiwać dywizje.

4) Tak, ale publiczna metoda chyba już jest zablokowana, w związku z tym musiałbyś albo umieć napisać skrypt albo go kupić.

Opublikowano

jak zrobić drop hacka 

pierdolnij glowa w mur, nie wiem czy w taki sposob zrobisz, ale jak dobrze przyjebiesz to bedzie jednego idioty mniej...

graphic.png

Opublikowano

Właśnie wywaliło wszystkich z gry. O dziwo wczytaliśmy się na chwilę i zniszczyliśmy nexus ale mimo wszystko nic się nie dzieje. W przeciwnej drużynie gracze świecą się z lvlem 1

limbo-spider-800x100.jpg

Opublikowano

1-wywala gre, przez co nikt nie wygrywa ani przegrywa, uzywa sie to jak sie przegrywa aby pkt nie stracic

2- to jest chyba tylko na zamowienie ale moge sie mylic

3- poniewaz chca wygrac, nie moga przegrac czyli pkt tracic.

4- jesli juz znalazles owy drophack to mozesz pobierac ale to na 99% platne.

drop hack to nie jest zaden program ani nic co mozna pobrac pajacu, to zwykly ddos z vps przy uzyciu gownianego skryptu na euw banuja vpsy po kilku minutach od ddosu a na east szybciutko dostaniecie bana

Opublikowano

Jak to zrobić ? Przydało by sie,bo z gównami co w 10 min mają 2/10 i idą afk nie da sie grać.

Trudno przywyknij, to jest wyższa szkoła jazdy zrobienie drop hacka więc nie dasz rady(całe szczęście). Możesz szukać ofert w google z drophackami na jakichś w 90% fake stronkach. taki drophack kosztuje parę dziesiąt/set złotych więc powodzenia. Mam nadzieję, że się wyjebiesz na wała ;)

graphic.png

Opublikowano

DH jest na necie (jest to program bardzo łatwy do pobrania + trzeba w jednym pliku w systemie i lolu cos przestawić )

i jazda miałem robic tutorial

ale jak bym widział ze kazdy mecz by sie konczył po 3min to stwierdziłem ze nie warto

ale jak ktoś jest kumaty i po moich słowach wyzej sie kapnie o jaki program chodzi to chwała dla niego :))

Opublikowano

DH jest na necie (jest to program bardzo łatwy do pobrania + trzeba w jednym pliku w systemie i lolu cos przestawić )

i jazda miałem robic tutorial

ale jak bym widział ze kazdy mecz by sie konczył po 3min to stwierdziłem ze nie warto

ale jak ktoś jest kumaty i po moich słowach wyzej sie kapnie o jaki program chodzi to chwała dla niego :))

Dobra, potem płaczcie kochani(mówie to też do ciebie), jak wam co grę ktoś będzie wypierdalał 500pingu i dc. Have Fun

graphic.png

Opublikowano

Wole loss prevented niż tracić -20 LP bo jakiś idiota poszedł afk bo nie dostał ganka w 3 minucie. ,, Bo od nich zgankował ''

79160594027661829163.png

Opublikowano

Dobra, potem płaczcie kochani(mówie to też do ciebie), jak wam co grę ktoś będzie wypierdalał 500pingu i dc. Have Fun

uzylem tego raz 

i nie zamierzam wiecej.! ale program jest tak łatwy do znalezienie ze szok :)

Opublikowano

Trudno przywyknij, to jest wyższa szkoła jazdy zrobienie drop hacka więc nie dasz rady(całe szczęście). Możesz szukać ofert w google z drophackami na jakichś w 90% fake stronkach. taki drophack kosztuje parę dziesiąt/set złotych więc powodzenia. Mam nadzieję, że się wyjebiesz na wała ;)

wyzsza szkola jazdy kupic vps za 5 dolarow, wgrac plik i wpisac komende?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...