Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

GTA 5 na PC

SEKET

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No więc niby ma wyjść GTA 5 na PC jak myślicie dało by rade na moim sprzęcie rozdzielczość co najmniej 1920x1080 i ustawieniach normalnych
Procek : Intel i5-3340 3.30 GHZ
Karta graf : GTX 650 Ti 1 Gb
Płyta główna : GA-H61M-S1
Ram : 8 GB
Zasilacz : Logic 500 W

graphic.png

Opublikowano

Powinno iść, ze ścinkami, ale zawsze możesz powyłączać zbędny procesy. Choć nie znamy dokładniej specyfikacji.

GTA V na PC, nie jest potwierdzoną informacją.

Opublikowano

Powinno iść, ze ścinkami, ale zawsze możesz powyłączać zbędny procesy. Choć nie znamy dokładniej specyfikacji.

GTA V na PC, nie jest potwierdzoną informacją.

Niby tak, ale na francuskim amazonie już jest i pisze że będzie dostępne w sierpniu/lipcu...

graphic.png

Opublikowano

Według mnie to kolejne plotki. Nie ma wymagań GTA V wiec nie ma co czekać na odpowiedź.

Btw. Masz zasilacz do wymiany, bo czana lista ^^ 

Jaki byś polecał?

graphic.png

Opublikowano

Niby tak, ale na francuskim amazonie już jest i pisze że będzie dostępne w sierpniu/lipcu...

Na takich stronach to mozna pisac i nawet ze gta 5 wyjdzie na ps2... Oficjalne forum Rockstara poda tylko prawdziwa infromacje czy GTA 5 wyjdzie na PC.

Opublikowano

Jaki byś polecał?

Zasilacz musisz wymienić, bo pod obciążeniem ten może Ci się spalić. Tego chyba byś nie chciał. Polecam Vs-450

Na takich stronach to mozna pisac i nawet ze gta 5 wyjdzie na ps2... Oficjalne forum Rockstara poda tylko prawdziwa infromacje czy GTA 5 wyjdzie na PC.

Dokładnie. ;) 

Opublikowano

GTA 5 może mieć wymagania że pójdzie na ultra hd na pegasusie, z procesorem który pamięta wynalezienie koła mniej niż mikro bajt ramu i grafiki, a może nie pójść na i7 128gb ramu 10gb grafy. Nie wiadomo jakie wymagania są na gta 5. Będziesz wiedział dopiero jak z rockstara ktoś napisze. Domysły mogą iść na 1 gb grafy a nawet 1 tb. A w ogóle nie wiadomo czy kiedykolwiek gta 5 wyjdzie na pc. Pytania czy na takim sprzęcie pójdzie gta 5(w tej chwili do póki nie znamy specyfikacji) jest to samo czy pytanie czy na xboxa 360 slim pójdzie mi gta/czy na xboxa 360 core pójdzie mi gta 5 itp.

( ͡° ͜ʖ ͡°)

Opublikowano

GTA 5 może mieć wymagania że pójdzie na ultra hd na pegasusie, z procesorem który pamięta wynalezienie koła mniej niż mikro bajt ramu i grafiki, a może nie pójść na i7 128gb ramu 10gb grafy. Nie wiadomo jakie wymagania są na gta 5. Będziesz wiedział dopiero jak z rockstara ktoś napisze. Domysły mogą iść na 1 gb grafy a nawet 1 tb. A w ogóle nie wiadomo czy kiedykolwiek gta 5 wyjdzie na pc. Pytania czy na takim sprzęcie pójdzie gta 5(w tej chwili do póki nie znamy specyfikacji) jest to samo czy pytanie czy na xboxa 360 slim pójdzie mi gta/czy na xboxa 360 core pójdzie mi gta 5 itp.

Nie jest tka do końca, gra wyszła na ps3 i xboxa czyli na pc z tymi dwoma rdzeniami, jakimś starszym gtx'em typu 260 powinno także pójść chociaż na niskich.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...