Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Publikacja] Pokemononline.pl

Diesel-Kimi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

671521400405386291096.gif

Z tej strony Diesel i mam zaszczyt zaprezentować bardzo fajny, ciekawy i jedyny w swoim rodzaju serwer

( Pokemononline.pl ) , po Polsku.

Zapraszam również  do obejrzenia filmiku promującego nasz serwer, oraz na Fb. :)

https://www.facebook.com/Pokemononlinepl

537877_523514757711070_1449316295_n.jpg

O to mapka naszego ots :) ( Przepraszam za rozmiary, ale sami widzicie jaki nasz serw jest urozmaicony)
mapa.jpg       

Jeśli to was jeszcze nie przekonało do naszego serwera, to zapraszam na ciąg dalszy. :D

Administracja dba o swoich graczy, więc zrobiła nam kilka nowych terenów i sal np:
1.Sala OX.971148_698438396885371_515641421_n.jpg

2.Komnaty bossów.1497553_655896837806194_53544214_n.png

Pozwoliłem przytoczyć sobie kilka ciekawostek. A o to one:

1.Nasz serwer ma już 2 latka ^^1723253_680749175320960_2019023366_n.png

2.Posiadamy klienta muzycznego ^^401228_523936147668931_1006181045_n.png

3. Mamy ponad 40 autorskich questów ^^
942211_532502216812324_1397417929_n.jpg

W pokemony lubisz grać? Na nasz serwer przyjdź raz dwa, ludzie mili zawsze są, fajne respy wkoło są, ciekawe expowiska znajdziesz też jeżeli dobrze postarasz się. Pokemononline.pl

1932237_681133411949203_1492878086_n.jpg                            

Linki zewnętrzne podajemy w code.

// TheVolume

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Grałem tam Pod Nickiem curekziom oraz Cypisek jak i Cypisiu Miałem Legendy Najlepsze z servera jak i te 3 konta w top 10.

Tutaj już mi nie dacie bana ani ukażecie.

1.Administracja Do kitu jak i admin tego servera.Dlaczego ponieważ Gdy łapałem coś miałem mega farta bardzo dobrze mi szło nikt takich poków nie łapał często jak ja starałem się i po trafiłem osiągnąć cel.A ich kochany admin Sugerował mi że klonowałem i łamałem regulamin.Druga sprawa kradzieże jak w moim przypadku konto top3 . Ktoś zdobył bazę danych co to nie powinno mieć miejsca wszystko straciłem chciałem odzyskać to od ADM to Otrzymałem DELET i usunięcie konta.Administracja nie kompetentna przeciętna wieku w adm tut gm itd to 12-15 lat mało kto z adm ma 18+.

2.CATCH RATE

To jest najlepsze na tym servie że poki z 1.2.3 generacji mają catch rate a reszta 4.5.6 już nie ponieważ ADM myśleniem jest wywalać tony Safari balli i nie złapać.Było kilka takich sytuacji że gracze na pokemona rzucali po 5-10k sb i go nie łapali a nawet pokemon nie legenda jak i nie nadawał się do walki ani expa do szpanu pod pc haha.

Stwierdzam po swoich doświadczeniach iż server jest żałosny.Jak coś się stanie z kontem ktoś wam ukradnie coś i będziecie mieli dowody na to jak w moim przypadku to i tak nic nie odzyskacie a bana jeszcze dostaniecie.NIe polecam servera na dłuższą metę ponieważ wasze wysiłki i tak pójdą na marne.

Ja swoje konto sprzedałem w dobrej cenie za 300 zł z all legendami najlepszymi jakie były na servie.Ja zarobiłem.A kolega który to konto kupił bana dostał na zawsze wszystko stracił za co zapłacił mega cene jak na pokemony ots nie uważacie tak? No właśnie ja powinienem dostać bana na internet albo nie wiem ale gdzie taki Chamski ADM za kupno konta dał mu bana i zabrał all.I koleś 300 zł w plecy nie powinno tak być.

Wystarczy czytać forum Pokemononline.A zobaczycie skargi na ADM.

Radzę szukać innych ots bo tu wsadzicie pieniądze na pacck jak i sb.i nic z tego nie będziecie mieli..

Opublikowano

Na serwerze grałem ,nie podobala mi sie administracja juz w pierwszych 5 minutach gry , wiec wyszedłem.

Prosze przekleić ten temat do dzialu tibia, to nie jest odpowiednie miejsce.

1385975953-U914647.png

Opublikowano

Albo mi się wydaje albo to wygląda jak tibia :P , może zagram w to niebawem

Jeżeli uważasz że mój film jest całkiem niezły to zostaw subka. To nic nie kosztuje a mnie motywuje do dalszej pracy :)

Opublikowano

wygląda jak tibia bo to pokemony na silniku tibi lecz nie polecam grałem tam kilka lat temu i było fajnie a teraz..... ludzie wredni jak nie wiem co w niczym nie chcą pomóc ADM olewa wszystko i wszystkich ogólnie serwer spadł na psy juz nigdy tam nie wbije

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Albo mi się wydaje albo to wygląda jak tibia :P , może zagram w to niebawem

Nie polecam ADM serva jak pisałem olewa all i wszystko połowa ludzi na bocie i nic z tym nie robią aby warny a jak przeklniesz to bana masz na 30 dni a później delet hehe to co ktoś ma na bocie latać expić a ja za słowo ku*** bana mam mieć hehe 3 konta top 5 miałem nie polecam rozwiniesz się będziesz łapał jak ja prawie wszystko i ADM powie ci że klonujesz haha i usunie ci konto,Ja nie wiem Reklama tego servera powinna być zablokowana na każdej stronie bo to co tam się dzieje to jest mega masakra reszta administracji 12 do 15 lat haha.

Diesel Pozdro od Cypisiu,Cypisek,Curekziom.   hmmm wbije tam może kiedyś wyśmieje Denka ukochanego ADM serva haha

Opublikowano

Gowno, czysta tibia, 0 nowosci, ten klient to porazka ale pisanie dll i injectowanie to nie na ich umiejetnosci.

Masa bugow, duzo tekstow bylo bo brazolsku wypominalem im to i po jakis 3 miechach zmienili moze szukali? nie wiem,

Wynik online spofowany na otliscie ciagle bana lapia.

Pozdrawiam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...