Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dlaczego nie mogę pograć w to na padzie?

olszewski16

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej otóż mam problem z kompatybilnością pada w tf 2 jest przycisk do wykrywania go pad to art sigma ag-15pu .

Dodam że w innych pad działa i nie ma problemów :/ .

Jeżeli ktoś nie wie to lepiej żeby nic nie pisał anieżeli pisał głupoty ;D

Opublikowano

Masz odpowiednie sterowniki/czy włączyłeś pada w opcjach?

Opublikowano

Jeżeli dobrze się orientuje, to w TF'a na padzie można grać tylko padem z xboxa360/ps3

Tylko takie pytanie, po co chcesz grać na padzie, skoro trudno będzie ci ogarniać grę nim?

Opublikowano

Ogólnie w strzelaniny wole grać na padzie ;D

Ja osobiście ci odradzam. Na padzie trudno jest dynamicznie grać, po za tym często trzeba wykonać jakąś kombinacje klawiszy, a na padzie jest to niewygodne.

Opublikowano

Ja ogólnie zaczołem grać na padzie w strzelaniny więc mi to nie przeszkadza . Jest ma tą dolegliwość  jakieś lekastwo ? ;D

Może jakieś emulatory czy coś?

Opublikowano

Ja ogólnie zaczołem grać na padzie w strzelaniny więc mi to nie przeszkadza . Jest ma tą dolegliwość  jakieś lekastwo ? ;D

Jest, schować tobie wszystkie pady :P

Nie off-topujmy. Może dało by radę zapytać się supportu, czy można tym padem grać w TF'a? Bo pewny co do swojej tezy nie jestem, a od nich dostaniesz pewną informacje.

Opublikowano

Panie kolego ja w strzelaniny gram lepiej na pdzie jak na klawiaturze więc rozwiązanie jakieś by mi sie sprzydało ;D

No to mówie, pisz do supportu z zapytaniem czy można grać na tym padzie w TF'a.

Opublikowano

Napisałem ale dzisiaj niedziela i trzeba czekać dłużej :/ a na chwilę obecną nic nie da się wykombinować?

Pokombinować można, ale ja pomysłu nie mam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...