Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Brak botów- czemu?

Morness

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, jaka weszła "ogromna aktualizacja" że wszystkie boty nawet zarabiające grube tysiące miesięcznie nie dawały szansy zaaktualizować je pod najnowsze wersje Bigpointu? btw czemu to jest teraz jeszcze darkorbit reloaded? 

f1a327ea2f.png

Opublikowano

Bo mają nowy system antybotowy, którego twórcy nie byli w stanie rozgryźć, a bany leciały jak pojebane. Reloaded ponieważ zmienili clienta, misje nowe...

Opublikowano

Nowy system anybotowy, boty działać by działały tylko po co jak następnego dnia byłby ban? Właśnie dlatego reloaded (przeładowanie) coś ala nowy początek.

1.jpg

Opublikowano

Nowy system antybotowy nikomu sie go nie chce rozgryzać bądź nikt jeszcze go nie rozgryzł BP się wycwaniło ale co im po tym jak ta gra to w sumie i tak dno.

Ci którym się poszczęściło latają na wyboconych fulkach.

Opublikowano

Love po twoim poście rozumiem że nie grasz w DO?

Jeśli możesz podaruj "lajka" :)

Opublikowano

Love po twoim poście rozumiem że nie grasz w DO?

Bez kasy w tej grze jesteś nikim.. Więc xx% graczy boci na pixelach, XX% odeszło, a x% gra:D

KLIKNIESZ? <3 

Opublikowano

Dziesiątki tysięcy osób straciło całe PP, mają faktycznie tą zaporę, działają jedynie pixelboty, polecam vBota bo mi przez 6h zbiera 20k 

Opublikowano

Dziesiątki tysięcy osób straciło całe PP, mają faktycznie tą zaporę, działają jedynie pixelboty, polecam vBota bo mi przez 6h zbiera 20k 

Narazie to jest jedyny bot jaki działa ^^ wiec sie nie dziw ze 20k uri ;P

Gorzej będzie jak znów połowa graczy zacznie bocić...w tedy w 6h to będzie pewnie 5k uri ^^

w5cNAHm.png

Opublikowano

Umiałby ktoś w ogóle wytłumaczyć na czym ten system antybotowy działa?

Z logicznego punktu widzenia to taki oto bot skanuje cały wyznaczony sektor (tu okno w której jest gra) w poszukiwaniu obrazka identycznego do skrzynki (czy czegokolwiek innego) a następnie symuluje ruch myszy co nawet jest odczuwalne bo kliknięcie wykonuje się całkowicie fizycznie a nie tylko dla danego okna. To jest moje rozumowanie.

BTW. Co oznacza wielokrotność "F" nad paskiem życia i osłony? np. FFFFF

Opublikowano

F - Flaks

I - Irys

A - Apis

Z - Zeus

Czerwone napisy - Havock

Niebieskie - ten drugi ;)

Najwyraźniej masz wyłączone drony ;P

A co do antybot-a...boty sie logują na twoje konto i td, poprzez jakieś luki czy coś tam, zbierają skrzynki bo wiedzą mniej wiecej gdzie są...one nie szukają tekstur (mówię tu o KBocie i IBocie)...pxelbot powiedzmy ze klika za cb myszką...a za klikanie myszką bana nie ma :D ?! (to takie zobrazowanie) :P

w5cNAHm.png

Opublikowano

Aaaa, w sumie nawet się nie domyślałem co do tych FFF. Dzięki za info.

Nie wiem czy to kogoś interesuje ale udało mi się zrobić by mój pixelbot działał mimo mojej pracy na komputerze i nie "ruszał myszą" :>

Opublikowano

Narazie to jest jedyny bot jaki działa ^^ wiec sie nie dziw ze 20k uri ;P

Gorzej będzie jak znów połowa graczy zacznie bocić...w tedy w 6h to będzie pewnie 5k uri ^^

Ehm, pet odwala 3/4 roboty

Opublikowano

Ehm, pet odwala 3/4 roboty

Jakie 3/4 :D

Wcozraj w nocy...venga...4 napędy za urkę (czyli wolny) przez całą noc na 1-2 nazbierłą mi ponad 33k uri...a o pecie to ty zapomnij xD ledwo co wygrałem tą venge ^^

Obstawiam ze z PET-em wynik był by podobny (koszty paliwa i 'zwrot' kasy za zbieracza) ;P

PET na tym bocie (mówię tu o kosztach modułów i paliwa) zwraca się po 2-3 nocach jak się ma farta :)

w5cNAHm.png

Opublikowano

Aaaa, w sumie nawet się nie domyślałem co do tych FFF. Dzięki za info.

Nie wiem czy to kogoś interesuje ale udało mi się zrobić by mój pixelbot działał mimo mojej pracy na komputerze i nie "ruszał myszą" :>

Jak o.O?

Napisałem coś sensownego lub Ci pomogłem?

Zostaw like

Opublikowano

Panowie i Panie xD

Możecie podać przy jakiej mapce i konfie zbierać urkę z vbotem?

Mnie coś się to nie sprawdza bo max 2k mi zbiera a potem bot się zacina i stoi w miejscu.

limbo-spider-800x100.jpg

Opublikowano

Panowie i Panie xD

Możecie podać przy jakiej mapce i konfie zbierać urkę z vbotem?

Mnie coś się to nie sprawdza bo max 2k mi zbiera a potem bot się zacina i stoi w miejscu.

x2 :P konfa szybka pół na pół, ja niedawno (3tyg temu) nabijałem 14k uri na 12h

KLIKNIESZ? <3 

Opublikowano

jakiego piksela wy używacie że wam tyle zbiera ? :D mój np zbiera na godzine z ok 1,5k urki tylko :P 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...