Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Adrjan

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

v30mc1.png

Witam, byłem już w połowie pisania mojej zaje zapowiedzi (ponad sto linijek już było), gdy nagle wycofało mi stronę do tyłu, a mi się nie chce od nowa pisać tematu, mimo iż wiem że jest to bardzo ważne.

Teraz przedstawię w skrócie to, co będzie na serwerze, nie będę się znowu rozpisywał, bo znowu cofnie.

Frakcje, gildię, rodziny, party, domy, nowe itemy, pieniądze, bossy, piętra, levele, moby, exp, drop, bez magii, same miecze, sword skille, strefy neutralne, pvp, śmierć = ban, strefy zwykłe, zabójstwo oznacza bycie na /zlecenie, za które jest kasa, itemki z typa, nowy crafting, nowe NPC, 50 pięter do wygrania całej gry, na każdym piętrze boss, drop i kasa, ogarnięci admini.

Więc.. nie wiem czy opłacało mi się wtedy rozpisywać, naprawdę się wkur na to, że mi się cofnęło i poprostu postanowiłem tak to napisać.. Wszystko bazuje na pewnym Anime "Sword Art Online" Kto nie kumaty, ten niech obejrzy.. szukamy sponsora, bo raczej na 20 slotach nie ugramy wiele, więc dzięki, serw startuje na końcu maja/początku czerwca - zamknięte beta testy oficjalnie otwarte.

SZUKAMY GAMEMASTERÓW ORAZ SKRYPTERÓW, SPONSORÓW

3adb6317fc.png

Opublikowano

Jak można się dostać na te beta testy? Ogólnie rzecz biorąc oglądałem te anime, ale jakoś po 11-12 odc się zesrało te anime, lecz widzie, że została usunięta magia, więc będzie się fajnie grało :D(Ciekawe czy ktoś przejdzie wszystkie piętra) :D

1384358313-U695412.png

Opublikowano

Jak można się dostać na te beta testy? Ogólnie rzecz biorąc oglądałem te anime, ale jakoś po 11-12 odc się zesrało te anime, lecz widzie, że została usunięta magia, więc będzie się fajnie grało :D(Ciekawe czy ktoś przejdzie wszystkie piętra) :D

Narazie są zamknięte, a serwer jest testowany na hamachi, lecz myślę że 3-4 dni ogarniemy czy kogoś jeszcze potrzebujemy na beta.

3adb6317fc.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...