Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

custom skiny (Skin Instaler Ultimate)

creeper1234

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam  :)

Wie ktoś co zrobić aby skin który się zainstaluje przez SIU był do wyboru?(kiedy zainstaluję skina to on zamienia się z domyślnym)

Opublikowano

Tak, zamienia się ten zainstalowany skin z tym domyślnym, standardowym. Jeśli chcesz wybrać sobie inny z tych zainstalowanych, to musisz odinstalować skin, który masz aktualnie wybrany i zainstalować nowy, wtedy będziesz miał inny. 

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Pobierz se MKJogo i masz wszystkie skinny za free 1- tlyko ty je widzisz

Może on chce sobie wgrywać nowe? Wtedy MK Jogo mu nie pomoże. 

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Tak, zamienia się ten zainstalowany skin z tym domyślnym, standardowym. Jeśli chcesz wybrać sobie inny z tych zainstalowanych, to musisz odinstalować skin, który masz aktualnie wybrany i zainstalować nowy, wtedy będziesz miał inny. 

możesz jaśniej?

Opublikowano

sciągasz skina z leaguecra**.com i chcesz go podmienić żeby nie był tylko za classic skina? tak ja to rozumiem.

to musisz wejść w skin creation /RAF/data/characters i tam szukach tego championa do którego chcesz podmienić

jeżeli to jest ahri to wchodzisz w ahri/skins i tam masz skin01/02/03/04 zakładając że chcesz podmienić ten model za skina 02 to wchodzisz w ten folder i kopiujesz te 3 zaznaczone pliki:

http://screenshooter.net/0949970/fufhhde

jak masz je już w folderze ( tam gdzie zapisałeś +/- pulpit) to wchodzisz w to i kopjujesz te nazwy za tego skina którego masz sciągniętego dds do dds

a skl i skn mają taką samą nazwe ZAWSZE! 

jeżeli pomogłem nie obrażę się jak zostawisz mi plusa :)

Podaj mi rękę, zaróbmy hajs... 

eh8pquc.jpg

Core i7- 4960X @ 4.5GHz

Asus P9X79 Deluxe

GTX 780 SC

HyperX Predator 16GB

Opublikowano

sciągasz skina z leaguecra**.com i chcesz go podmienić żeby nie był tylko za classic skina? tak ja to rozumiem.

to musisz wejść w skin creation /RAF/data/characters i tam szukach tego championa do którego chcesz podmienić

jeżeli to jest ahri to wchodzisz w ahri/skins i tam masz skin01/02/03/04 zakładając że chcesz podmienić ten model za skina 02 to wchodzisz w ten folder i kopiujesz te 3 zaznaczone pliki:

jak masz je już w folderze ( tam gdzie zapisałeś +/- pulpit) to wchodzisz w to i kopjujesz te nazwy za tego skina którego masz sciągniętego dds do dds

gdzie to /RAF/data/characters?

Opublikowano

gdzie to /RAF/data/characters?

w siu ._. u góry 

eh8pquc.jpg

Core i7- 4960X @ 4.5GHz

Asus P9X79 Deluxe

GTX 780 SC

HyperX Predator 16GB

Opublikowano

jestem przy base,skin01, i dalej troche nie rozumiem  :mellow:

Opublikowano

Dopiero teraz to zauważyłem. Nie da się wybierać zainstalowanych skinów w SIU na jaki się chce. One są podmieniane za standardowe skiny, nie możesz mieć podstawowego i tego wgranego do wyboru, no nie da się. Siłą rzeczy to jest niemożliwe. 

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Dopiero teraz to zauważyłem. Nie da się wybierać zainstalowanych skinów w SIU na jaki się chce. One są podmieniane za standardowe skiny, nie możesz mieć podstawowego i tego wgranego do wyboru, no nie da się. Siłą rzeczy to jest niemożliwe. 

nie udzielaj się proszę. Wystarczy podmienić nazwy plików skina którego pobraliśmy na model skina który chcemy podmienić podstawa w siu...

eh8pquc.jpg

Core i7- 4960X @ 4.5GHz

Asus P9X79 Deluxe

GTX 780 SC

HyperX Predator 16GB

Opublikowano

nie udzielaj się proszę. Wystarczy podmienić nazwy plików skina którego pobraliśmy na model skina który chcemy podmienić podstawa w siu...

odpiszesz mi jeszcze?Byłbym wdzięczny :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...