Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Snajper

tapczer

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dla początkujących l96, a VSS się nie opłaca.

L96 jest szybsze, ma mniejszy DMG i zasięg, ale ma więcej naboi od m95, która jest bronią na daleki zasięg.

436951440626370320491.png

Opublikowano

Nie słuchaj tego na górze, on jest jakiś opętany. :D 

L96 ma większy opad kuli niż M95 i jest szybsze, więc jak uda Ci się ogarnąć metodą prób i błędów jak działa l96 to będzie Ci się fajnie grało.

Co do vss jest to najlepsza i najfajniejsza broń dla recona ^_^ Mając tzw. niewidoczność na scanie, którą możesz sobie odblokować wbijając 12 poziom jesteś prawie nie do wykrycia dla wrogów na scanie i możesz swobodnie biegać po małych mapach i strzelać jak ze zwykłego karabinu. 

Kirito i jego hejt na vss :(

Opublikowano

Do latania jak assault jest assault i tyle. Koniec ammo i dupa. Skanu używa niewiele osób wbrew pozorom.

YGsMv3q.jpg
Opublikowano

Ja tam z niewidzialnością 10 minut na A na Omanie stałem i najpierw z wss same heady, a potem z 93r nabiłem tam 47 killi i nikt mnie nie widział. Byłem hackerem. Z tym, że raz zginąłem od bomby jeta, ale jakiś medyk mnie postawił.

Opublikowano

Nie słuchaj tego na górze, on jest jakiś opętany. :D

L96 ma większy opad kuli niż M95 i jest szybsze, więc jak uda Ci się ogarnąć metodą prób i błędów jak działa l96 to będzie Ci się fajnie grało.

Co do vss jest to najlepsza i najfajniejsza broń dla recona ^_^ Mając tzw. niewidoczność na scanie, którą możesz sobie odblokować wbijając 12 poziom jesteś prawie nie do wykrycia dla wrogów na scanie i możesz swobodnie biegać po małych mapach i strzelać jak ze zwykłego karabinu. 

Kirito i jego hejt na vss :(

Jak będę chciał się pobawić w szturma to zrobię sobie medyka, on nie gra w clanie, żeby musiał być kserokopiarką i zauważ, że pyta się o broń bez dodatków, więc VSS mówimy stanowczo NIE.

Opublikowano

Kirito dupa cycki chuj a smoki w tej bajce były ? co ty wiesz o zabijaniu

L96 STANOWCZO TAK jeśli ogarniesz te broń to takiego kirito zabijasz w mgnieniu oka i taki kirito potem bedzie pisal i płakał że pada " NOOB L96 USE HAHHA HACKER "

xmMfHrm.png
Opublikowano

@hejter Natan jeżeli uważasz że krito nie umie grać z l96 to chyba w twojej bajce były smoki.Widziałeś wgl jak on gra ? Jak nie to się nie udzielaj.

Opublikowano

Kirito dupa cycki chuj a smoki w tej bajce były ? co ty wiesz o zabijaniu L96 STANOWCZO TAK jeśli ogarniesz te broń to takiego kirito zabijasz w mgnieniu oka i taki kirito potem bedzie pisal i płakał że pada " NOOB L96 USE HAHHA HACKER "

,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, .

Masz tu przecinki i kropkę. Wstaw w odpowiednie miejsca, a resztę zostaw sobie na później...

Opublikowano

@hejter Natan jeżeli uważasz że krito nie umie grać z l96 to chyba w twojej bajce były smoki.Widziałeś wgl jak on gra ? Jak nie to się nie udzielaj.

Wiesz co, tak bez wazeliny...?

@topic Jak nie masz dodatków to bierz M95. Ma mniejszy opad kuli i przyzwoite obrażenia. Potem najwyżej dokupisz dodatki i L96

Ghost1225.gif                               

Pomogłem? To cud! Daj lajka, by uczcić to niecodzienne wydarzenie.

ale papieża to ty szanuj

Opublikowano

Gram M95 i powiem, że gra się zawaliście. Przeważnie staty po 40:0/2. Wystarczy ogarnąć sniperkę, mieć dobrze dobrane dodatki i będziesz kosił 

9368_gold.png

Opublikowano

Ale patrząc na wygląd i dźwięk to jednak najpiękniejsze jest M82.

Opublikowano

Bez dodatków weź m95. Nauczysz się oszczędzać amunicję. Potem kupisz Predatora, potem preckę, a w międzyczasie 4-rzędowe i kolbę taktyczną. Luneta standardowa jest dobra nawet na 250+ na Omanie. Później kupisz M82 i będziesz umiał grać dzięki M95. Tamta luneta standardowa również w zupełności wystarczy.

Opublikowano

Ale patrząc na wygląd i dźwięk to jednak najpiękniejsze jest M82.

Ale co to ma do rzeczy, prawie nikt na to nie patrzy. Autor prosi o wybór pomiędzy L96 i M95, a to w sumie zależy od jego stylu gry i nie wiem, po co dyskusja.

YGsMv3q.jpg
Opublikowano

@Hejter Natan jeżeli uważasz że krito nie umie grać z l96 to chyba w twojej bajce były smoki.Widziałeś wgl jak on gra ? Jak nie to się nie udzielaj.

,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, .

Masz tu przecinki i kropkę. Wstaw w odpowiednie miejsca, a resztę zostaw sobie na później...

Dałbym Wam lajki, ale limit. xD

Gram M95 i powiem, że gra się zawaliście. Przeważnie staty po 40:0/2. Wystarczy ogarnąć sniperkę, mieć dobrze dobrane dodatki i będziesz kosił 

I te 2 dedy to tylko ze względu na brak ammo. :D 40/0 idzie wyciągnąć z m95 tylko, gdy grasz ze znajomym szturmem i Ci co jakiś podrzuca naboje. :P

Bez dodatków weź m95. Nauczysz się oszczędzać amunicję. Potem kupisz Predatora, potem preckę, a w międzyczasie 4-rzędowe i kolbę taktyczną. Luneta standardowa jest dobra nawet na 250+ na Omanie. Później kupisz M82 i będziesz umiał grać dzięki M95. Tamta luneta standardowa również w zupełności wystarczy.

Kurde, dziwne to uczucie, ale chyba po raz pierwszy muszę się z Tobą zgodzić. :D

Tylko to jest tak, jak kupi m95, a nie lubi czekać, to zniechęci się do tej gry, a jak kupi l96, to będzie musiał się trochę bardziej wysilić przy mierzeniu bulletdropu, ale jest większa szansa, że mu się spodoba.

Także tak jak pisał Kicław, zależy jaki styl gry preferujesz, ale widząc pytanie o VSS podejrzewam, że bardziej Ci l96 podejdzie.

@Hejter Natan tak z ciekawości, można prosić link do Twojego pro elo konta? Chcę zobaczyć jak grają najlepsi. ;>

Opublikowano

Lepiej nie prosmo link, bo jeszcze jego pro k/d Cie oslepi. :P

No co do snipera to podpowiem autorowi, ze sa trzy rodzaje snajperek. Strzelajace jak tradycyjne dlugie sniperki, sniperki samopowtarzalne typu autoszmata z cs 1.6 i takie ktore strzelaja jak bronie assaulta, mechanika i engineera. Grajac bez dodatkow jest to kompletnie bez sensu, bo mimo wlozonego trudu nie ogarniesz tego tak jak powinienes. Najlatwiej bedzie Ci dlugimi sniperkami, ale pozniej przerzucajac sie na dodatki nd sie uczyl na nowo strzelac. Dodatki w pakiecie to nie droga rzecz i masz od razu bron.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...