Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Na jakim trybie najszybciej leci doświadczenie?

hadeso

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

SP najlepiej ci poleci jak będziesz miał równe staty.

EXP na blastingach plantuj bomby i dąż do tego by wybuchły.

Czas wziąć się do roboty

;)

Opublikowano

blastingi,seizure,team deatmatch'e .  Zależy od twoich umiejętności. Jak dobrze grasz to i na singlu poexpisz ;p

//

Opublikowano

@Umarly

Co do SP to zbytnio nie ma znaczenia jakie masz staty ale ile czasu spędzasz w danej rozgrywce, wiem bo sam tak nabijałem kiedyś SP. Wystarczy że będzie was 2 na blasting i robicie tak żeby gra trwała jak najdłużej czyli, macie Blasting na 10 rund i osoba która musi plantować niech robi to jak już zostanie 10-15sekund później osoba która defuje może se to rozbroić pod koniec czasu co daje wam 200expa dodatkowo ;)

Opublikowano

Mniej więcej wszędzie po równo zdobywasz. Na Dm masz 20-50 expa za killa i 80 za szczęściarza, ale rozgrywka trwa 5-10 minut, zależy ile osób w roomie. Na seizure i blastig masz do 120 pkt za killa + 200 za szczęściarza, zabezpieczenie objectu, wybuch/rozbrojenie bomby i za to, że minie czas, a drużyna atakująca nie zrealizuje celu. Ale za to rozgrywka trawa dłużej(nawet po 30-40 minut jedna jak jest wyrównana np 9-10. Chociaż ogólnie mam wrażenie że seizury/blastigi dają trochę więcej expa. Na singlu pewnie jak na DM, chociaż ja nie polecam singla. Ciągle mi się respią za plecami, zamiast skilla liczy się szczęście.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...