Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Touch screen...

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, miesiąc temu zakupiłem Alcatel One Touch ldol mini.

Wszystko dobrze się sprawowało, gdyby nie to że od 2 dni ekran mi wariuje: same aplikacje się otwierają, czasami nie mogę odblokować telefon bo klikając na PIN nie zalicza mi klawiszy.

Co może być przyczyną?

Można to oddać na gwarancji? Telefon nie ma ani jednej rysy na ekranie.

Opublikowano

dowiesz się jak sprawdzą czy to tylko wina elektroniki czy usterki mechanicznej

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

Chodzi o to że ja telefon kupiłem jak byłem w Polsce i nie chce mi sie płacić za wysyłke z Włoch jeśli gwarancja tego nie pokrywa.

Dlatego chcę się upewnić.

Opublikowano

to rozkręć telefon i się dowiedz będziesz pewny a nie zadawaj głupich pytań , skoro ty nie potrafisz ustalić usterki to jak ktoś koto nie widzi telefonu powie co uszkodzone ?

jakbyś myślał to pewnie byś się domyślił czytając gwarancję że serwis FIRMOWY ALCATELA jest też we Włoszech 

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

Opublikowano

Może być uwalony digitizer lub taśma od niego. Samemu jeśli się nie znasz to nie ma co grzebać bo się tylko pogorszy. Ja bym radził oddać na gwarancję a jak nie to do jakiegoś dobrego serwisu.

... May the odds be ever in your favour ... All you need is love ... Now boy, now you own me ...

Opublikowano

dobry serwis we Włoszech weźmie z 50 do 100 euro za usługę a to prawie połowa wartości telefonu , lepiej oddać na gwarancję jeśli jest

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...