Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

najwieksza ilosc ataku na start?

ovned1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam,

jak w temacie otoz kto posiada najwieksza ilosc ataku na 1 poziomie? dzieki za odpowiedzi

Edit:

jeszcze jedno mnie zastanawia, otoz niedawno zaczalem grac w lola i mam pytanie odnosnie killi, kille daja tylko dosiadczenie  i kase? i czy postac nafeedowana to znaczy ze ma wiecej itemow niz reszta? dzieki.

Opublikowano

witam,

jak w temacie otoz kto posiada najwieksza ilosc ataku na 1 poziomie? dzieki za odpowiedzi

Edit:

jeszcze jedno mnie zastanawia, otoz niedawno zaczalem grac w lola i mam pytanie odnosnie killi, kille daja tylko dosiadczenie  i kase? i czy postac nafeedowana to znaczy ze ma wiecej itemow niz reszta? dzieki.

Tak, kille dają doświadczenie i pieniądze a to że jesteś nafeedowany (ang. najedzony) oznacza że przeciwny team cię zfeedował (oddał ci sporo fragów) co oznacza że masz więcej itemów niż reszta (niekoniecznie ale zazwyczaj) poprostu masz sporo itemów przez błędy przeciwnika (ich umieranie). c:.

681731482015096381754.png

Czytaj uważnie, masz Boga na linii.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...