Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kompletne drony apis

gw_skrzypek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hm cały apis ?

Coś koło 500 kluczy może i więcej , chociaż ja muszę się pochwalić , że podczas eventu na lf-4 znalazłem całego apisa po ..... 14 kluczach które uzyskałem z zety :D 

Opublikowano

Gz ;P a ja jedyny klucz jaki miałem zamieniłem na 5 czesci do Apis-a wiec...nice :)

w5cNAHm.png

Opublikowano

mi cały apis wydropił jak był event na zeusa,zebrałem skrzynke na piratkach i bum apis :P

Intel Core i5 4570 , Asus GeForce GTX 760 OC , Kingston 8 GB 1600 Mhz

bf4-logo-retina_12.png?v=1405727469460rc

Opublikowano

Skrzynki zbieraj tylko, gdy jest event na zeusa/apisa. Gdy go nie będzie, to tylko szkoda twoich kluczy, bo szansa jest bardzo mała. I skrzyneczki zbieraj na piratach. 

534721413388468938793.jpeg

Opublikowano

Skrzynki zbieraj tylko, gdy jest event na zeusa/apisa. Gdy go nie będzie, to tylko szkoda twoich kluczy, bo szansa jest bardzo mała. I skrzyneczki zbieraj na piratach. 

Co za różnica czy na piratach czy na 1-1 skoro nagroda generowana jest losowo.

Opublikowano

Widziałem flaxa na PL3 (phoenix, 1 flax i 1 zeus). Spytałem się go skąd ma zeusa na takim wyposażeniu i na takim lvl'u, powiedział że z pierwszej skrzyni mu wyleciał. Niektórzy to mają naprawdę zajebistego farta. Najgorzej jak ma się apisa i zeusa i gdy drony pękają :D

Opublikowano

Ja założyłem kiedyś konto 8flax BB miałem 1klucz na start bez żadnego eventu skrzynka na 3-2 BUM APIS ale potem jakiś chuj mi wbił i sprzedał i obecnie gram na us4 słabym kontem może ktoś chętny do wspólnej gry firma MMO

Napisałem coś sensownego lub Ci pomogłem?

Zostaw like

Opublikowano

Jeśli chodzi o składaine apisa w czasie eventu polecam kupić boster na 25% więcej surki. Zauważyłem, że wtedy szansa jest większa. Na 25 kluczy po około 8-10 części do apisa mi wpadało. Chciałem to sprawzić i zrobiłem kilka kont w czasieeventu izawsze to działało, więc polecam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...