Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

K510 Funny Hack

K510i

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Tym razem wystaiwam FUNNY hack , który ma 2 opcje : 0 Delay i Unlimited Ammo.Wiecie co robić.Hack należy odpalić tak:

1.odpalacie hack'a

2.odpalacie wr

3.dajecie kill pb i pbB low priority

4.dajecie opcje hacka

5.wlaczacie tego bypassa :

http://www.speedyshare.com/506744568.html

6.I gracie.

Aha.Jak chcą was kicknąc dajcie y.

Scan:

http://www.virustotal.com/pl/analisis/679e...5d981599e3749ef

DOWNLOAD

98% młodzieży słucha hip-hopu, techno, rap'u, jeśli jesteś wśród tych 98%, którzy są normalni, a nie w tych 2% odmieńców wstaw to do swojej sygnaturki.

ban1.gif

wrhwpbs031007.jpg

Opublikowano

Co jest czemu tylko2 opcje

98% młodzieży słucha hip-hopu, techno, rap'u, jeśli jesteś wśród tych 98%, którzy są normalni, a nie w tych 2% odmieńców wstaw to do swojej sygnaturki.

10 postów [x]

20 postów [x]

50 postów [x]

100 postów [x]

125 postów [x]

150 postów [x]

200 postów []

250 postów []

300 postów []

400 postów []

Opublikowano

ehhhh xD

10 postów [x]

20 postów [x]

50 postów [x]

100 postów [x]

125 postów [x]

150 postów [x]

200 postów []

250 postów []

300 postów []

400 postów []

Opublikowano
ehhhh xD

Ja niemoge po co to napisałes?!? widać że dziecko neo.

A wracając do tematu ten hack jest fajny bo własnie tymi opcjami nieżle można kogoś wkurzyć.

Narazie 0 kikców i 0 banów.

".....Niczym feniks z popiołu odrodził się..."

Opublikowano
Ja niemoge po co to napisałes?!? widać że dziecko neo.

A wracając do tematu ten hack jest fajny bo własnie tymi opcjami nieżle można kogoś wkurzyć.

Narazie 0 kikców i 0 banów.

zal mi cie dziecko neo to moze ty jestes nie wiem ale napewno nie ja

10 postów [x]

20 postów [x]

50 postów [x]

100 postów [x]

125 postów [x]

150 postów [x]

200 postów []

250 postów []

300 postów []

400 postów []

Opublikowano

Ja mam tak że jak zrobie wszytko z instrukcji i się zaczyna gra to albo mówi że Framework coś zwalił lub wyłącza mi sie wr.

Gadu-Gadu Number: 2749942

0[] 20[] 40[] 60[] 80[] 100[x]

Opublikowano

To nie wiem , napisz na PW.Ja go tak odpaliłem z 5 razy i za każdym razem jest ok.

ban1.gif

wrhwpbs031007.jpg

Opublikowano

nie bede Ci zaśmiecał skrzynki, poprostu przeczekam do nastempnego hacka, dzieki za pomoc

Opublikowano

Szczerze mówiąc to ten cheat to gówn* czy z bypassem czy bez i tak jak jest napisane cały czas wywala z gry więc nie warto ściągać

EDIT@

A poco ty nabijasz tyle postów ? Jeden temat 10 postów Nooobie ;\ he Gówno i tyle , jak ci działa to brawo ale i tak w to wątpię he zrobiłem już to co trzeba w kiblu więcej nie potrzeba ;-)

Opublikowano

Lol po co mowisz ze to gowno ?

TAki mądry to zrob lepszy

10 postów [x]

20 postów [x]

50 postów [x]

100 postów [x]

125 postów [x]

150 postów [x]

200 postów []

250 postów []

300 postów []

400 postów []

Opublikowano

czy wy chociaż przez chwile możecie przestać się kłucic? To już wkórwiające jest: Ten coś powie, to ten mu dopowie, to ten się odgryzie i tak w kółko!

I do czego to dąży? Do warnów i bannów!

Opublikowano

Żal...jak nie umiecie hacka odpalić to nie mówcie , bo ja wczoraj na nim grałem...

ban1.gif

wrhwpbs031007.jpg

Opublikowano

Boże...może się adresy pozmieniały nie wiem...Jak jesteś taki cwaniak to idź i zrób nowy...bo widzę że mocny to jesteś tylko w gębie.

ban1.gif

wrhwpbs031007.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...