Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

EQ na dalszy exp

Ni0sz3K

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Gram na Ascarialu i zarabiałem już trochę i nie wiem do którego lvl mi to starczy i co jeszcze zmienić.

Aura M3, reszta pkt, bojowiec, fms +9 śr 37 kd szycia +4, śmierta +9 kd defa i uchyłki +4,10% do pż 2k hp, ebo +6, 5 kątna +7 nno 6 wit, hełm na 1 lvl +6, i eq na 1 lvl z hp

Opublikowano

Gram na Ascarialu i zarabiałem już trochę i nie wiem do którego lvl mi to starczy i co jeszcze zmienić.

Aura M3, reszta pkt, bojowiec, fms +9 śr 37 kd szycia +4, śmierta +9 kd defa i uchyłki +4,10% do pż 2k hp, ebo +6, 5 kątna +7 nno 6 wit, hełm na 1 lvl +6, i eq na 1 lvl z hp

aure napewno musisz dobić do g1 to max 4 dni skilowania^^ + dropienia hajsu:P do fms wbić kd moba +4+5  smierta moze być ebo do +9 obowiązkowo zelek +9 z truciem + szybkość ataku i bizu jakieś branza to hp+ do pz wisior hp + kryt i omdlenie ew szycie. tarcza to 21/41 +8+9 min z nno + sila

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Takie coś starczy ci max do 45 lvla. Zainwestuj w trochę więcej defa bo potem trzeba expić w katakumbach.

Dłuższej grafiki się nie dało?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...