Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Skin Installer Ultimate - Katarina

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Mam mętlik w głowie , już od 3 godzin siedzę przed kompem i próbuje zrobić 1 skin do Katariny .

Za każdym razem kiedy zainstaluje skina to w grze jestem niewidzialny (inni widzą mnie normalnie) spells'y i rożne avatary w grze zmienione są tak jak należy . W folderze skina Katarinki jest 33 plików , instaluje mi się 30 .

Niewgrane 3 pliki głównie dotyczą one animacji katy które nie chcą dołączyć do gry . Te 3 pliczki zakończone są .anm i nie wiem dlaczego nie chcą się wgrać . Error :

Added 30 of 33 files (skipped 3).

INFO
Error: Katarina_Spell4_loop.anm
This file could not be identified and was skipped.
This normally means the skin creator accidentally included an extra file that was not needed for the skin to work.
Error: Katarina_Spell4_winddown.anm
This normally means the skin creator accidentally included an extra file that was not needed for the skin to work.
Error: Katarina_Spell4_windup.anm

I głównie o to chodzi raczej , wcześniej próbowałem naprawić pliki lola , lecz nic nie podziałało , nie wiem o co chodzi , Net Framerwork'a mam najnowszego (4.0) 
Link do skina : 

Mi już się wyczerpały pomysły . Nie wiem co dalej robić ... 
Jeśli ktoś miałby jakieś chęci mi pomoc , prosiłbym ;] naprawdę dobry skin to jest , i chciałbym go mieć w moim lolu :D , Dzięki za pomoc ;]

98635622093061432897.jpg

"Bo w każdym z nas jest Chaos i Ład, Dobro i Zło. Ale nad tym można i trzeba zapanować. Trzeba się tego nauczyć." Geralt

Opublikowano

@ ref ;)

Wie ktoś cokolwiek to niech pisze ;)

98635622093061432897.jpg

"Bo w każdym z nas jest Chaos i Ład, Dobro i Zło. Ale nad tym można i trzeba zapanować. Trzeba się tego nauczyć." Geralt

Opublikowano

@ ref ;)

98635622093061432897.jpg

Opublikowano

@ ref.

Niech ktoś chociaż napisze czy komuś się udało to wgrać i niech powie czy takie same pliki pominieto ;)

98635622093061432897.jpg

Opublikowano

Widzę brak zainteresowania i pomocy dotyczącego tego tematu.

Usunąć ten temat . Prosz ;(

98635622093061432897.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...