Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zed co i jak

WhR

Rekomendowane odpowiedzi

Specjalista
Opublikowano

Witam.
Mainuje Zeda ale jak widze Takiego Fakera czy gościa Best Shadow NA to o kur skąd mają taki dmg? 

Może ktoś podac jakiś poradnik jakie runy masterki itemy?

Opublikowano

Jak chcesz być naprawdę dobry to musisz wiedzieć ze każdą grą jest inna i każdy Build będzie się różnił oczywiście są core itemy bez których bardzo osłabisz postać lecz Build musisz dostosować do wlasnych potrzeb a nie kopiowac od innych jeżeli masz ad mida to budujesz co innego niż na ap mida

Opublikowano

Po prostu gracze wyciągają więcej dmg jak są bardziej doświadczeni. A Ty może po prostu zapominasz użyć botrka i ignite po aktywacji ulta a dmg z aktywacji botrka i ignite wlicza się do % dmg na końcu ulta.

Opublikowano

Prawie kazdy build do Zeda opiera sie na tym samym ale to sa pro Playerzy i oni maja swoje zaawansowane comba gdzie nie omina zadnego Auto Ataku/Skilla dlatego wykurwiaja Maksymalny Dmg.

Albicoolvod->Katatuki

d64cee27e8dd47f0bbd3738cee5a7cce.png

Opublikowano

Sa nafeedowani..

A profesjonalny gracz Zeda zawsze jest nafeedowany dlatego potem wyciagaja taki dmg.

1390144171-U592769.png

Opublikowano

Po prostu gracze wyciągają więcej dmg jak są bardziej doświadczeni. A Ty może po prostu zapominasz użyć botrka i ignite po aktywacji ulta a dmg z aktywacji botrka i ignite wlicza się do % dmg na końcu ulta.

ignite nie wlicza sie

po prostu wszystkimi spelllami trafiaja i moze maja duzo przebicia pancerza

<>

Specjalista
Opublikowano

Użyje ult np na nidalce i dobije ja znak, a taki faker uzywa w e q i nima wroga, nie zapominam o botrku czy ignite ale moze wraz z doswiadczeniem bede tak masterowal? Ja mam ledwo 70 gier a Best Shadow NA okolo 600 ;< macie jakas strone poradnik jakie runy itp

Opublikowano

Ignite sie nie wlicza juz do death marka, zmienili to.

Tez mainuje Zeda, jesli chcesz rozegrac jakies 1v1 czy cos, zapros mnie :)

OnEdgePL (EUW) - main

MarkIT (EUNE) - jakis szajsowaty smurf

Ps. Napisz PM na forum, jesli dodales EUNE

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...