Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Diablo3.

wojtuso0

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chce sobie kupic diablo3. W jakiej cenie polecacia wraz z dodatkiem ?

Duzo gralem w 2 ale znudzila mi sie wiec chce isc na 3 ale troche nie ogarniam

Gdzie expic i wgl ? jaka klase polecacie

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

No cóż, kupujesz zawsze tam gdzie jest najtaniej ;)

Kolega wyżej podał Ci linki, ale na Allegro znajdziesz w dużo niższych cenach. Po co więc przepłacać?

Jeśli chodzi o expienie to wszystko zależy czy chcesz szybko wbić lvl czy też lubisz sobie połazić i pomęczyć moby bez patrzenia ile exp/h wpada.

Możesz dołączyć do jakiejś grupy, która wykonuje to samo zadanie co Ty, możesz dołączyć do klanu i zagrać wspólnie ze znajomymi, możesz również liczyć na to, że ktoś na wyższym poziomie zabierze Cię na "podwózkę" wtedy lvl szybko wpada.

Ja grałam i nadal gram Wizardem. Przed RoSem grałam na raz pięcioma monkami w multiboxie, ale to jeszcze za czasów jak opłacało się farmić gold i legendy i sprzedawać za kasę. Teraz gram rekreacyjnie ;)

Streamuję na  http://www.streamspot.tv/pl

Nowicjusz
Opublikowano

chyba czterema :P

grałam na raz pięcioma monkami w multiboxie, ale to jeszcze za czasów jak opłacało się farmić gold i legendy i sprzedawać za kasę. Teraz gram rekreacyjnie ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...