Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Mój nowy serwer do Minecraft 1.7.5

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Ostatnio postawiliśmy z kolegami serwer do Minecraft na wersję 1.7.5. Serwer jest całodobowy i ma 1000 slotów. Zwracam się do was z pytankiem jak zagospodarować ten serwer ? Co trzeba zrobić jak prowadzić i po jakich cenach ustawiać vipy i na ile. Proszę o odpowiedz.

Opublikowano

Hmm ważne żeby vip był tani do 7.38 zl svip do 17.22 zl

Administracja musi ogarnięta

Najważniejsze żeby serwer się rozkręcił trzeba na to czasu i reklam

Najlepiej jak nie ma lagów

Fajnie jak jest kilka trybów

Daliście sobie 1000 slot  a nie pomyśleliście o tym że serwer może lagować ? a Gracze nie bendą zadowoleni.....

Opublikowano

1000 Się zmieni na 100. Myśle,że to będzie dobre na sam start. A co myslicie na temat współpracy z youtuberami ?

Jak np zrobić obok swojego nicku napis "Administator" Wojtaa kolorem czerwonym ?

Opublikowano

Tak w ogóle ile "administracja" ma lat? Z tymi 1000 slotów też wyjechałeś. Podaj najpierw specyfikacje maszyny i powiemy Ci ile około da rade slotów.
A co do vipów to 7 zł a svip 11 - 17 zł

;-) ;-)

Opublikowano

Kumpel go załorzył na Pukawce. Wszystkie informacje na temat maszyny itp sa u niego na kompie, ale ja mam za zadanie dowiedzieć sie jak prowadzić profesionalnie serwer. Mielismy już kiedyś serwer na Tunngle Beta 25 slots ale nie był całodobowy ( Ten juz jest ) i mamy zamiar na nim cos ugrac, Mniej więcej jakąś wiedzę posiadamy.

Jeśli ktoś by ch ch chcial rzucic okiem to tu jest ip drocraft.maxcraft.pl aktualnie admini off. Wersja 1.7.5

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...