Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

POMOCY

lynch1212

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, zgłaszam się do was po radę, co zrobić... 

Jestem w Gold V za wygraną dostaje po 11lp  za przegraną -20-25lp 

Losuje mi same silvery, więc skoro wygram, wygrałem z ludzmi z niższej ligi= mało lp

Przegram= przegrałem z niższymi Ligami= zabiera mi dużo lp

Co mam robić? 

skoro sytem LoLa stara się bym spadł z tej ligi i grał z ludzmi z moim mrr a nie mogę ponieważ z Golda V nie mogę spaść, pozostaje mi wygrać 10-15 gier pod rząd aby naprawić swoje mmr? No kurwa, w chuj możliwe... 

co radzicie? 

Wygrałem dzisiaj 3 gry, przegrałem 1 zostało mi 7 lp... 

co ja mogę zrobić? 

Blagam o pomoc... może jest na tym forum Chellenger który ma dobre serce i będzie mnie carrował przez to 10 gier, co jest mało prawdopodone...

Opublikowano

Nikt Cie nie wycarruje bo tutaj na forum raczej gardzimy boostami ale rady chyba jak najbardziej. Jak umiesz grać to NIBY sobie możesz wyjść z dywizji ale wiem jak jest w goldzie. Jeśli teoretycznie grasz z niższymi od siebie czyli Silverami a grasz jak Gold to powinieneś carrować z mida tych bobów. Jeśli jesteś w goldzie a nie wygrasz mida na Silvera IV to chyba powinieneś faktycznie tak jak mówi system spaść niżej i nie utrudniać gry innym, którzy chcą normalnie wyjść z golda :P

Opublikowano

Po 1. Z gold V można spaść od sezonu 4. 

Po 2. Skoro sam jesteś w goldzie i grasz z silverkami to powinieneś spokonie wygrywać dużo więcej gier niż przegrywać. Najłatwiej jest kupic boosta do golda a potem płakać, że się z silverkami przegrywa. Kappa

TurtleTheCat_na_44_2_logo.png

Opublikowano

po 1 nie mam boostowanego konta -.- wygrałem 8 gier na 10 w kfalifikacji i wrzuciło mnie do silvera 2 czy tam 1 i wyszdłem sobie do golda V, potem IV i spadłem ( chciałem pomóc troche dziewczynie, ale coś chyba nie wyszło...) wystarczy sprawdzić tylko ze moje gry ezem cały czas utrzymują mniej więcej równy poziom. problem polega na tym że tak jak mówiłem, za wygraną dostaje bardzo mało a za przegraną zabiera mi kolosalną ilośc nie każdą gre da się wygrać, skoro gram z silverami również mam je w teamie, wycarruje 2 gry, przegram 3cią prze tarda, 0 lp i Lolking score znowu na minusie..tylko przez jedną gre.

wojtuso0 zeby grać z wyższymi dywizjami musiałbym nabić sb trochę mrr czego nie mogę , czytaj wyżej i powtarzam jeszcze raz.. NIE MAM BOOSTOWANEGO KONTA

Ĕryk gdybym dostawał normalnie LP za 2 gry wygrane i 1 przegraną byłbym na plusie jakieś 30 lp a nie jestem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...