Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytanko Cassio

Rekomendowane odpowiedzi

Budowniczy
Opublikowano

Dzisiaj grałem sobie oczywiście z wyłączonym e tzn e wylączone, żeby z plecow skill nie walilo i gosc pisal ze dostane bana bo ma filmik...

w miare możliwości sie kryłem  :)

i moje skromne pytanko jes czy dostane bana? 

- czemu pytam ponieważ na moje konto wydałem jakieś 2,000 zł

Opublikowano

Co za człowiek wydaje 2,000 zł na grę :O

Jak na filmiku widać ewidentnie, że używasz niedozwolonego programu to masz problem a z tego miejsca trudno to ocenić bo nie widziałem twojej gry.

"Człowiek człowiekowi człowiekiem, a kiwi kiwi kiwi" ~ Paulo Coelho

Budowniczy
Opublikowano

dokładnie mogę dodać, że używaem evadeee + Cass Whooping :P

(chodzi o esl, że napisze do supportu)

Opublikowano

Nie ma exploitów, więc teoretycznie nie powinni banować, ale jakby chcieli to łatwo ogarnąć, że ktoś używa Evadeee, ominięcie 90% skilli w grze + nienaturalne ruchy, szczególnie movement block są strasznie widoczne, tylko nie wiem czy riotowi chciałoby się skanować cały riplej pod tym kątem.

Opublikowano

Mogą Ci naskoczyć na sterczący chuj. Mi już od 2-3 tygodni w grach płaczą i grożą banami a nadal nic nie widzę :]  

Budowniczy
Opublikowano

Dzieki za te wypowidzi moi drodzy bardzo mi pomogliście :) macie all po +

a jeszcze takie pytanko jak sprawdzić etykiete na esl?

Opublikowano

wiesz, ja na twoim miejscu bym zaczął używać orianny bo mało widoczna lub wgl. przestac używać bola, 

czemu ?

o to przykład tego co mnie dziś spotkało pomimo że nie używałem cassio od 1.5 tygodnia a wczesniej grałem bez exploitów

Działania na twoim koncie naruszają Warunki użytkowania League of Legends. Możesz przejrzeć je na

http://eu.leagueoflegends.com/pl/legal/termsofuse

Z powodu tego naruszenia, twoje konto League of Legends zostało zawieszone do Tue Feb 22 22:22:22 PST 2400.

Jeśli masz jakies pytania, skontaktuj sie ze Wsparciem Gracza na 

https://support.leagueoflegends.com/home

Z wyrazami szacunku,
Wsparcie Gracza Riot Games

wycinek z emaila. Jak narazie napisałem do nich może dowiem się wiecej.

edit. Dodam że w ciagu 7 dni z g5 z zaniżonym mmr wbiłem platyne IV a w co 2 meczu pisali "bol off" po tym jak robiłem przewage 15 fragów wiecej niż smierci ;c a czasem robiłem nawet 20-0 lub wiecej.

Opublikowano

Czyli dostałeś perma? Czy co bo nie rozumiem.

ta,  to był wycinek z emaila a na lolu wyskakuje "This account has been permamently suspended. Please check the email address associated with your league of legends account for additional details"

Opublikowano

gram od 2 miechów tylko cassio, wszystkie mecze, w każdym mnie nagrywają, używam exploitów i jakoś nie mam bana........ od golda 5 do diamentu 4

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...