Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

jak można być takim zerem

odwal sie kappa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

elo mam pytanie bo kurwa patrze dzisiaj takiego bolowca którego nicku nie ppodam bo zostałby wyśmiany przez całe społeczeństwo no ale kurwa typ ma 200 gier na bolu samą cass i siedzi w goldzie 2 no jak tak kurwa można jak można być takim gównem poodobno bol to skill ja pierdole ale beka

Opublikowano

Meh - nie ma się o co denerwować. Znaczy jest, ale nie znaczy to, że należy się tym przejmować AŻ TAK.
Wiele osób na bolu nie gra ale jak już są to cóż. Bieda. Co zrobisz? Nic nie zrobisz....

A czy można? Cóż. Można. Sportowcy na igrzyskach używają dopingu i bez żenady biorą medale i dopiero badania ujawniają, ze używali czegoś, czego nie powinni.
Tutaj też kiedyś tak będzie ( - o ile to co słyszałem jest prawdą - ), że BoLowcy w końcu nie bedą mogli z tego korzystać. A póki co.... 
Trzeba wziąć się w garść - skoro jest w G2 - to najwidoczniej nawet z bolem nie jest w stanie się dalej wybić.

A żeby używać BoLa trzeba mieć mózg. To samo z oddychaniem.
Sprawdzone info.

wikmk9.jpg

Opublikowano

MPC - Multi Player Cheats

tyle ci mogę powedzieć nie podoba się pa pa.

No chyba nie? MPC - Multi Player Community

Wysyłane z mojego GT-S6500 za pomocą Tapatalk 2

TuByłaSygnatura.png

Opublikowano

Bol nie będzie za ciebie myślał. Może głosek wygrywa dzięki 466477633 trafionym q, ale musi być slaby m graczem, tzn jego decyzje są slabe itp

Zelltar_eune_45_7_logo.png

Opublikowano

A kogo to obchodzi ile miał gier ??? jeżeli ktoś ma 500 gier cassio i gra na BoL'u to i tak nie masz 100% win ponieważ masz afkerów lub inne ścierwo ... A do BoL'a trzeba też zainstalować brain.lua ...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...