Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Boost

odwal sie kappa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

elo właśnie kupiłem boosta od kumpla którego poznałem w metinie 2 ravia.eu i kurwa dałem mu stal +9 z kd +5 za boosta z brązu 1 do srebro 5 i kurwa zmienił passy nie mam jak odzyskać (mail nie pamiętam hasła)

Opublikowano

Chciałeś nieuczciwie to masz nie uczciwie i tyle...

Po co dajesz typowi którego nie znasz passy i jeszcze stalke w metninie...

Jak już chcesz boosting to tylko na allegro np i u kogoś z wieloma pozytywami i 0 negatywami, a tak to 90 % ze zostaniesz oszukany.

Napisz do Riotu bez emaila też powinienes odzyskac wystarczy że im odpowiesz na kilka pytan zwiazanym z kontem, podasz numery z psc jezeli kupowales itd.

Opublikowano

Jak już chcesz boosting to tylko na allegro np i u kogoś z wieloma pozytywami i 0 negatywami, a tak to 90 % ze zostaniesz oszukany.

Napisz do Riotu bez emaila też powinienes odzyskac wystarczy że im odpowiesz na kilka pytan zwiazanym z kontem, podasz numery z psc jezeli kupowales itd.

nieuczciwie? wypierdalaj lapciu nie mam czasuw na gre a gram jak gold 2 minimum tylko co zrobić jak ci taki shen odpierdala 0 10 na topie i feeduje darka 15 0

Opublikowano

nieuczciwie? wypierdalaj lapciu nie mam czasuw na gre a gram jak gold 2 minimum tylko co zrobić jak ci taki shen odpierdala 0 10 na topie i feeduje darka 15 0

jabyś grał jak gold 2 conajmniej to był byś w gold 2. Tyle w temacei polaczku cebulaczku.

Antywarn.

Chciałeś oszukać zostałeś oszukany. Trudno jesteś naiwny to twoja sprawa.

Opublikowano

"shen 0 10 na topie i feeduje darka [15 0]" przecie to sie nie kalkuluje xD

Dosłownie. Wyruchali Cie bez mydła :D Napisz do suportu może coś pomogą. 

Opublikowano

Pisz do Supporta LoLa negocuj z tym gościem , pisz do supporta Emaila nwm zrób wszystko co w twojej mocy i odzyskaj konto ;).

Opublikowano

dlaczego nieuczciwie ?

dsa

Opublikowano

dlaczego nieuczciwie ?

Boostowanie kont w lolu jest zakazane a wykryte karane permbanem dla boostera i na konto boostowanego ^^

eat

Opublikowano

Takie rzeczy to najlepiej załatwiać od ludzi których znasz w realnym życiu bo nikt Cie nie oszuka.

A nie jakis przypadkowy koles z metka ..  

Poza tym dużo nie tracisz takie konto nie jest dużo warte właściwie to nic warte niemalże.Chyba,ze miałeś jakieś tam skiny to inna bajka.

Zresztą nie rozumiem czemu ześ sam nie mogl wbic sobie tej cholernej jednej dywizji ? Co to jest z Brazu1 do Silvera5... to pare gier ewenutalnie caly dzien zalezy od szczescia  ;d

Opublikowano

Jeszcze nie złapaliście tego trolla?

antywarnik

Nic nie możesz zrobić, bo boostowanie jest nielegalne. Spróbuj napisać do supportu że Ci ukradli to odzyskasz

Opublikowano

Grasz jak brąz. Prawda jest taka że gdybyś grał jak gold to byś był w goldzie. Nie pamietajac emaila nic nie zrobisz, pozdrow kolege, drugim razem juz nie nie dasz nabrac, chyba ze jestes glupi

3d8b54f471ac3645gen.png

Moja sygna:

http://img341.imageshack.us/img341/1362/betternerfireliasig.png

Kiedyś były czasy gdzie wszyscy byli równi, a teraz modek wysokość sygny 400 a dla szaraków 200 pozdro frajerzy!

Opublikowano

xD jakbyś grał jak gold 2, to wyjście z brązu zajęło by Ci max 2 dni xD Jak widziałem historie gier kumpla z Bronze III, to tam ludzie mają farmę na poziomie 60 w 30min, lol, toż to się jak z botami gra : O Gratulacje oddania konta jakiemuś randomowi z Metina :D

Wątpię że support coś pomoże w sprawie w której nawet nie możesz im podać emaila na który zarejestrowałeś konto, kappa.

Opublikowano

Nawet do riotu nie pisz nie oddadzą ci konta jak emaila nie pamiętasz >.< 

+ możesz odzyskać konto ale załapać perma za boost ... 

#JebacSygnatury

Opublikowano

Napewno nie grasz jak gold 2 ja boostuje konta i jakos na ~20 gier z brazu 4 do golda 1 przegrlalem tylko 1 gre

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...