Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kilka Pytan Co Do Servera Csyt2

VineToo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Mam kilka pytan co do tego servera:

do czego sluza przedmioty na zamieszczonym ponizej ss:

asfj.jpg

Czy mozna ulepszac KD

Gdzie expic po 99lvl :)

Prosze o odpowiedzi beda + i 5

Opublikowano

KD u sury przy Grocie

exp w Grocie tam na żołmierzach :))

]weźcie zdejmijcie mi te 10% plz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! udzielam sie na Forum i juz nie prosze o sieci !!!!!!!!!!

Opublikowano

Jak nie v1 atlanty to na zin ;p ale nie wierze ze slaby exp w grocie na tym lvl do red lasu idz :P tam na pewno bedzie lecial

Opublikowano

1. Ulepsza KD

2. Item dla GM'ów tego się dowiedziałem po rozmowie z kilkoma chińczykami.

Opublikowano

A ja powiem tak kd na modzie kamera robimy poprzez komende

Mam 114 lvl expie v1 -v2 atlantyda na tych ninjach ale do 99 polecam red las czemu spora kasa leci no i eq na wyzszy lvl skolowac idzie

To sa zwoje do robienia eq na wyzszy lvl jak re branzy na 90 buty miecze hwangi roznego rodzaju itp

Opublikowano

A ja powiem tak kd na modzie kamera robimy poprzez komende

Mam 114 lvl expie v1 -v2 atlantyda na tych ninjach ale do 99 polecam red las czemu spora kasa leci no i eq na wyzszy lvl skolowac idzie

To sa zwoje do robienia eq na wyzszy lvl jak re branzy na 90 buty miecze hwangi roznego rodzaju itp

114lvl? hehe gz! naucz tego GMów bo oni mogą najwyżej 99lv ( ale to pewnie dlatego ze to max lvl) jezeli piszesz ze do 99 las to pewnie zalezy od serwa ale w większości gdzie gralem to las do 90 bo później exp tam nie leci i zostaje tylko atlantyda. Czy Ty na pewno wiesz co kolwiek o expie na 90+?;)
Opublikowano

hehe widac malo wiesz dawno wbilem 120 lvl sura wp ninja tez praktycznie i max 120 :D a jeszcze jedno smialo bijcie lvl 120 jest drop z demona na parterku klejnota droplem szkate krola demonow no i nie tylko :D do 20 lvl m1 m2 potem na dolinke smigasz tak ja wiem do 50+ v1 v2 lochy do 75 badz las potem red las badz atlantyda i 99+ v1 ,v2 atlantyda na ninje i do konca 120 smialo na v2 mozesz mykac exp wysmienity no i nie zapomnij o pierscieniu na 113 lvl okolo to na lvl 1kkk wyciagalem wiec eq pro :D sobie zrobisz

• 4 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...