Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Tańsze Speed Boost'y?

JaTuTylkoPoCode

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć poszukuję stron które oferują lub lepiej , sprzedają speed boost'y do nfs world

coś podobnego jak coinsy do fify 14 :p 

jest coś takiego? 

7a89af046e173a8ae6c44811ba963383173.245.

Forever

Opublikowano

Niestety nie ma takiej możliwości.

Istnieje natomiast coś takiego jak "pakiet startowy", który można kupić w niektórych sklepach, a zawiera on kilka tys. SB i kilka aut (w przeliczeniu wychodzi kilka zł na plus). Nie jest to zbyt opłacalne rozwiązanie.

Poza tym - jeśli planujesz kupować boosty to warto zaczekać na "okazję", ponieważ:

1) Przy pierwszym zakupie otrzymujesz premię w wysokości od +20% do +80% zamówionej liczby SB! (dotyczy wszystkich metod płatności oprócz SMS):

923661400357681291096.png

2) Czasami EA obcina ceny przy wszystkich płatnościach (oprócz SMS).

3) Warto patrzeć na dodatki, które otrzymujemy przy zakupie określonej liczby SB, czasami można dostać całkiem przyzwoite auto/rzadko spotykaną paczkę vinyli zupełnie gratis (więcej cennych dodatków otrzymamy przy zakupie większej ilości punktów, dodatkowo te "najlepsze" są zwykle dołączane do wszystkich metod płatności - oprócz SMS).

HB5fLf7.png

Opublikowano

te ''oprócz SMS" mnie przeraża ponieważ ja w sumie tylko płace przez sms bo konta w banku jako tako sam nie mam :x 

Odpowiednikiem przelewu bankowego dla osób, które nie posiadają konta w banku i nie chcą wysyłać hajsu pocztą jest PaySafeCard (dostępny w niektórych sklepach), możesz łatwo sprawdzić, gdzie dokładnie taką kartę dostaniesz:

https://www.paysafecard.com/pl-pl/kup/dystrybutorow/?gclid=CLWdpo-Xtb4CFSb4wgoddJoAwA

Dostępne są nominały: 20,30,50,100 i 300zł.

HB5fLf7.png

Opublikowano

Był niedawno temat na jednym z zagranicznych forów. Nie wiem czy jeszcze jest to aktualne ale jest typek który za 10 Euro załatwia pakiet 54 000 SB + gratisy w postaci kardpaków :P

Niestety informacji poza nazwami tych forów mpgh czy elitepvp nie moge podać

142g9ox.png
Retired Need For Speed: World Player 2pocfa1.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...