Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Refy- Pytanie

Crash152

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam pytanie odnoscie refów . Dzis zalozylem zapraszanie przyjaciol 2.0 . Wczesniej robilem smurfa ( jakis 1 miech temu ) ma 12 lvl i mam go dodane do znajomych , co mnie zdziwilo to to ze mam go jako REfa zaliczone . A nie podawałem nic przy rejestracji . Moze mi ktos powiedziec jak to dziala ? Trzeba wbic 5 lvl czy 10 ? Jak zaprosze kuzyna do znajomych ( zalozyl konto pare miesiecy po mnie ) doda mi go jako refa ? Za pomoc lajki

Opublikowano

Witam, mam pytanie odnoscie refów . Dzis zalozylem zapraszanie przyjaciol 2.0 . Wczesniej robilem smurfa ( jakis 1 miech temu ) ma 12 lvl i mam go dodane do znajomych , co mnie zdziwilo to to ze mam go jako REfa zaliczone . A nie podawałem nic przy rejestracji . Moze mi ktos powiedziec jak to dziala ? Trzeba wbic 5 lvl czy 10 ? Jak zaprosze kuzyna do znajomych ( zalozyl konto pare miesiecy po mnie ) doda mi go jako refa ? Za pomoc lajki

Chodzi o to, że osoba ma się zarejestrować z twojego linku polecającego i ma wbić 10lv.

Opublikowano

Chodzi o to, że osoba ma się zarejestrować z twojego linku polecającego i ma wbić 10lv.

Jezeli odpowiadasz to prosze cie abys przeczytał to co napisalem ...

Opublikowano

Jeśli dodasz go do znajomych to nie dostaniesz go jako ref. Za wbicie 5 lvl refa dostajesz tylko IP, a za 10 lvl odblokowujesz nagrody z tego paska po prawej.

http://rewards.eune.leagueoflegends.com/

dostałes lajka i 5* do profliu . Mam jeszcze pytanie bo wczesniej nie mialem uruchomione Refów i zrobilem smurf konto ( 12 lvl ma wbite i mam go w przyjaciolach ) + mam go zaliczone jako reflink ktos wie dlaczego ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...