Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Łatwy carry brąz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, jestem gównem z brązu i potrzebuje champa i skryptu do niego żeby łatwo wyjść pozycja nie gra roli (skrypt free). Z góry dzięki

Opublikowano

pomogles mu po chuju..boze swiety..Polecam Ci abys  nauczyl sie czytac ze zrozuminiem..

Polecam Ryza (Skrypt:Glory Ryze) ,

Katarine

http://botoflegends.com/forum/topic/7129-script-katarina-the-sinister-blade-2118-apr-2nd/

VayneE:

http://botoflegends.com/forum/topic/1685-vaynes-mighty-assistant/
Opublikowano

Katarina good script ;) wycarrowałem tak z 10 gier grając na odpier**l ;) , vayne nie ogarniam, glory ryze zajebisty ;d

Osobiście polecam katarinke ;g

@ edit

Przepraszam nie chcę ostrzeżenia, sorry za odkop , można usunąć post czy coś

98635622093061432897.jpg

"Bo w każdym z nas jest Chaos i Ład, Dobro i Zło. Ale nad tym można i trzeba zapanować. Trzeba się tego nauczyć." Geralt

Opublikowano

Chujowa pomoc Menestera, jak za dawnych czasów ^^

Dobrze mi się gra wbudowanym skryptem LB, łatwy carry dla brąziaków. Mogę jeszcze ewentualnie polecić Ryze'a, też w zasadzie na takim poziomie nie potrzebuje mózgu do gry :D

"Człowiek człowiekowi człowiekiem, a kiwi kiwi kiwi" ~ Paulo Coelho

Opublikowano

tylko i wylacznie dla free; lb combo (ta wbudowana) katarina combo (ta wbudowa), glory ryze i ewentualnie jakcass, a na adc; sac reborn + vma

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...