Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Spawn

Kamiil5

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

W godzine bo miałem wiele pomysłów i nie wiedziałem które zrobić więc po kolei robiłem i niszczyłem

Kartyday_eune_51_5_logo.png

Opublikowano

Czlowieku, przeciez to jest spawn jakiegos serwera, tyle ze wyciety i dany na plaskim terenie / przebudowany... Postaralbys sie, bo roznic miedzy tamtym spawnem sprzed roku a tym twoim nie widac prawie, oprocz tego ze twoje to tylko WorldEditowe 2 komendy, a tam wygladalo to fajnie...

Opublikowano

Człowieku. Ja budowałem ten spawn od podstaw. I wstawiłem na mój (No nie całkowicie mój ale serwer mój i kumpla).

Opublikowano

Z góry wygląda jak czołg xD haha A co do reszty to taki zwykły spawn jakiś pro mego elo nie jest ;p tak jak by początkujący budowlaniec :D

oDYVDfv.gif
Opublikowano

To nie wstawiaj tego, czego nie dopracowales... a spawn wyglada jak ctrl c ctrl v ze spawnu z innego serwera ze zmienionymi szczegolami i bryla brzydsza, sama budowla jest robiona chyba 2 albo 3 komendami w worldedicie i 2 minuty dodawania pierdolek z GM...

Postaraj sie, nastepnym razem nie buduj "na czuja z worldeditem", tylko zrob plan, i powoli, nawet 2-3tygodnie, realizuj go blok po bloku...

Opublikowano

To jest dopracowane i wstawione na serwer. Nie mam co tam dodawać. A serwer za niedługo jest otwierany więc nie mam 2-3tygodnii na plany i budowe

Bywalec
Opublikowano

Ujmę to tak, wolę odkryte i symetryczne spawny. Aczkolwiek. Nie jest najgorszy, ale staraj się używać więcej materiałów, bo ten jest zbyt "szary".

5jJNSGS.png

Opublikowano

Ujmę to tak, wolę odkryte i symetryczne spawny. Aczkolwiek. Nie jest najgorszy, ale staraj się używać więcej materiałów, bo ten jest zbyt "szary".

To za szare tam za białe? Co ty masz do jednolitych kolorów? :P

Opublikowano

Jak na start może być. Nawet ci wyszło ale mogłeś się trochę bardziej postarać.

b6tusk.png

Opublikowano

Jak dla mnie, nie ma rewelacji.

Wygląd z zewnątrz - nie wspomnę.

Wygląda trochę dziwnie, jest zbyt szaro/ciemno.

Powinieneś użyć innych bloków, aby spawn wyglądał ciekawiej.

Cóż mówić więcej.. Podstawowy spawn na mały serwerek :P

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Nie powiem co mi przypomina ten kształt z czerwonej wełny... Natomiast sam spawn mi się osobiście nie podoba.

3709.jpg

IP: simple16.cubehost.pl
IP awaryjne: 185.38.249.9:5111

Opublikowano

Jestem na nie. Może powinieneś przemyśleć, jaką stylistyką chcesz się kierować? Bo tutaj nie za bardzo wszystko do siebie pasuje. No i przede wszystkim za dużo jasnogłazu, mam wrażenie, jakby się wszystko świeciło. xD

Opublikowano

Tak jak wspominają ludzie wyżej to co powinieneś zmienić to jest na pewno wygląd zewnętrzny spawna, ogólnie tak jak oglądam środek to nie jest najgorzej.

Karp Też Człowiek

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...