Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

M39 EMR , SW-98

mine_death

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tu masz serwer hardcore mojego kumpla

http://battlelog.battlefield.com/bf3/pl/servers/show/pc/0afae183-d9d9-41e2-bfc3-d1e791cb3fdf/TDM-Polski-serwer-na-niemieckiej-maszynie-HC/

najlepsza snajperka to M98B moim zdaniem a z półautomatycznych to M39 EMR oraz SKS, na HC z M39 EMR na 2 strzały w klatę zabijasz gościa a snajperki bolt-action ściągają praktycznie zawsze na strzała...

Faber est quisque suae fortunae

Opublikowano

SW-94 celownik kobra i musisz umiec grać, wtedy koksisz miałem kiedyś 53 kille z tej snajpy :)

76561198115213832.png

Opublikowano

Bolt-action rifle na hardcore zabija (prawie zawsze) na jeden strzał. Zdarzają się przypadki gdzie np. z L96 trafisz w korpus i zabierzesz mu ~96% ale to sporadyczność. Z pół automatycznych polecam M417 :)

Opublikowano

Bolt-action rifle na hardcore zabija (prawie zawsze) na jeden strzał. Zdarzają się przypadki gdzie np. z L96 trafisz w korpus i zabierzesz mu ~96% ale to sporadyczność. Z pół automatycznych polecam M417 :)

M417 się zgadzam najlepsza z bolt action to największe obr w korpus ma M98B.

Faber est quisque suae fortunae

Opublikowano

Każda snajperka jest dobra, trzeba po prostu umieć strzelać :) jeżeli chcesz sw-98 to bardziej na dalekie odległości i wystarczy Ci celownik x4 albo x8 (nie pamiętam ich nazw bo dawno nie grałem)

Jeżeli chcesz na bliskie odległości to bardziej poleciłbym Ci sks'a z celownikiem holograficznym lub kobrą

Opublikowano

Każda snajperka jest dobra, trzeba po prostu umieć strzelać :) jeżeli chcesz sw-98 to bardziej na dalekie odległości i wystarczy Ci celownik x4 albo x8 (nie pamiętam ich nazw bo dawno nie grałem)

Jeżeli chcesz na bliskie odległości to bardziej poleciłbym Ci sks'a z celownikiem holograficznym lub kobrą

Moim zdaniem na hardcore lepiej bolt-action rifle typu L96, M40A5 bo mają cholernie szybkie dwu taktowe zamki. 

Setup na HC bliski dystans:

-L96 / M40A5 z:

1 - celownik: holograficzny/kolimator/kobra (chyba najlepszy bo widać ładnie głowe),

2 - zamek dwutaktowy

3 - tu zależy czy jest włączona minimapa czy nie, jeżeli tak to tłumik dźwięku, a jeżeli nie to laser albo puste.

Jeżeli ktoś woli to może brać półautomatyczne typu: SWD, SKS, M39 EMR oraz M417 tylko należy pamiętać, że na hardcorze jednym strzałem zabije się tylko w głowę (mam tu na myśli gdy przeciwnik ma 100% życia).

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...