Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz
  • 0

Usterka w laptopie HP Pavilion DV6

Larin1221

Pytanie

Opublikowano

Witajcie!
Mam dość duży problem z moim laptopem, (model patrz wyż.) a mianowicie jest problem z odpaleniem go.

Lapek sam w sobie się włącza, lecz ekran jest czarny a dotykowe ikonki 1.wifi 2.dźwięk  (chyba tak to sie nazywa) są pomarańczowe czyli off.

Przy odpalaniu raz mignie ikonka capsa+numlocka i wyczytałem że to sygnalizuje problem z prockiem. Miga tylko raz przy włączaniu lapka, nie ma regularnych sygnałów co 4-5 sekund.

Wiesz jak to naprawić? Napisz!

serwer_ourmc.gif

2 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

oczywiście, wróżki forumowe powiedzą ci tylko jedno  : SERWIS i płać jak zepsuty albo kup taki sam na allegro i po problemie

w dv6 to raczej objawy padniętego  modułu zasilania

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

Zasilanie według mnie jest w dobrym stanie, próbowałem bateryjke+kabel na komputerze kuzyna bo dzisiaj przybył do mnie i tam wszystko działało jak należy, żadnych usterek ani niczego. Ale jest to bardzooo dziwne, popatrz: we wtorek wróciłem ze szkoły, odpaliłem go i normalnie sobie pyknąłem chwile w minecrafta i wyłączyłem bo szedłem do dentysty.. I kiedy wróciłem on już nie działał :/ W środe nie był odpalany a w czwartek znowu magicznie zaskoczył. Wczoraj nie odpalał i tak do dzisiaj zostało.

serwer_ourmc.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...