Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

gównixy golda

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam tak samo aktualnie w P5, co wejdzie win streak, to później lose.

Ciśnij do przodu i się nie poddawaj, a może wpadnie win streak.

Opublikowano

Spoko, nie masz najgorzej. Ty chociaż wygrywasz a potem przegrywasz, ja to ciągle przegrywam.

Powodzenia ;)

Opublikowano

Spoko, nie masz najgorzej. Ty chociaż wygrywasz a potem przegrywasz, ja to ciągle przegrywam.

Powodzenia ;)

dzięki : <

Karthus w dżangli 2/10 kappa jebane gówno dziś rano było 60 pkt spadłem do 20 pkt wbiłem znów 60 pkt i znów spadłem do 20 lepiej bym wyszedł na tym gdybym nie grał ...

ir572f.png

@ Szukam ogarniętego gościa do duo jak coś priv : )

Kolejna gierka w enemy był leave no ale cóż (>^^>) teraz pewnie zagram 1 wygram znów 60 pkt i przegram znów 2 i tak w kółko xDDD

aabs6d.png

Opublikowano

dzięki : <

Karthus w dżangli 2/10 kappa jebane gówno dziś rano było 60 pkt spadłem do 20 pkt wbiłem znów 60 pkt i znów spadłem do 20 lepiej bym wyszedł na tym gdybym nie grał ...

ir572f.png

@ Szukam ogarniętego gościa do duo jak coś priv : )

Kolejna gierka w enemy był leave no ale cóż (>^^>) teraz pewnie zagram 1 wygram znów 60 pkt i przegram znów 2 i tak w kółko xDDD

aabs6d.png

Kolejna gierka kolejne gówno od dziś ban tryndamera jebana postać co kosi wszystko i co kurwa oczywiście te jebane 20 pkt kurwa chyba zakończę moją karierę bo to nie ma sensu ...

312txzd.png

Kolejna gierka oczywiście lose, adc afk jakieś 7 min 

2ngh3r5.png

Opublikowano

Dlaczego grasz ryze bez ManaMune ja zawsze z tym gram i jakos wygrywam a nie z tym czym co ty budujesz   z ManaMune lepiej się farmi i dobija z auto.

junior.jpg

Opublikowano

troche przegrales i zaczynasz trollowac,ciekawe :-) zgnij w tym goldzie,pozatym widze dobry build na yasuo :-) odrazu po twoich wypowiedziach widac ze flejmujesz cala gre,dobrze ze trybunal ulepszaja to moze bana chwycisz

baner.png

Opublikowano

Dlaczego grasz ryze bez ManaMune ja zawsze z tym gram i jakos wygrywam a nie z tym czym co ty budujesz   z ManaMune lepiej się farmi i dobija z auto.

silver tier to powiedział, manamune, boże.

tym ryzem w ogóle ci nie idzie, po co nim grasz jak widzisz sam po swoich statach że jesteś gównem

Opublikowano

Kurwa, płacze na forum zamiast grać a sam robisz 4/16 Cassio. Najpierw się naucz farmić i grać a potem zapraszamy z powrotem -.-.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...