Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Bot of legends jakie najlepsze duo ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zależy na jakie linie.

Na midzie możesz grać Cass/Katariną/Syndrą, a Twój kolega w jungli jakimś CC tankiem, albo Ryze na topie z bolem.

Budowniczy
Opublikowano

Chodzi mi o takie troche easy carry. Ze ja gram orianna kolega wukongiem daje swoja niewidzialnosc ja mu wtedy dam speeda z ultuje ich jak do nich podejdzie dajac mu tarcze i on uzyje swojego ulti. Cos takiego mniej wiecej.No i przy okazji jak jest jakis bolowiec chetnie moge duo Gold I wyzej, wiecej na priv.

Opublikowano

Ryze mid + jax jungle? Ty przytrzymujesz goscia + jax doskakuje + używa stuna + ignite i leży ;)

W late game nafeedowany jax jest boski więc to chyba dobra współpraca ;p

Opublikowano

Katarina na midzie i Ryze na topie. Tego się tak naprawdę nie da zatrzymać. Dzisiaj Katariną poskakałem i reporta dostałem za BoLa  Kappa.

Opublikowano

Wypierdalaj bolowcu kurwa.

Ja nie gram na BoLu ale nic nie mam do ludzi którzy na Tym grają. Jeżeli nie mają dość dużych umiejętności to niech sobie grają. Ciebie to nie powinno interesować, tym bardziej że jesteśmy w dziale do Bolowców. :D

Opublikowano

Co od Tematu Na jakim BoLu Free czy Vip ?

Kup Vipa i graj mida Cassio albo Yasuo :)

Twója kolega Top / junngle  Malphite wukong

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...