Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ] Co jest z tymi smurf'ami?

Symmetry

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko.

Od niedawna gram w lola, mam 10 poziom i 14 wygranych gier (wydaję mi się że to bardzo mało).

Często przegrywam przez smurf'ów.

Możecie podać postać jakiegoś bezpiecznego i łatwego pick'a do 4800 do wygrywania gier? Chodzi mi o postacie typu: Lux, Riven, Ashe.

Szukam smurf'ów do zagrania w lol'a.

Mój nick: Symm3try, pozycja mid/top.

Serwer: EUNE.

Opublikowano

nie ma łatwego picka do wygrania gier. Możesz grać tankami jeśli o to chodzi ci z bezpieczną grą na początek polecam garena

1330007971-U359964.png

Opublikowano

Strasznie dużo gra smurfów sam ostatnio jakoś grałem pare gierek na low lvl to połowa graczy smurfowała.

Bezpiecznym pickiem jest orianna tylko trzeba ją troche pograć :)

681731482015096381754.png

Czytaj uważnie, masz Boga na linii.

Opublikowano

po prostu trzymaj się daleko i nie feeduj. innej recepty nie znam ale staraj się wybierać postacie z dużym zasięgiem (cait, jinx)

sygna2.png

Opublikowano

Polecam Ci jaxa :)

Jest naprawdę mocny, jeśli dostaniesz kogoś na swoim poziomie na lini to myślę, że wygrasz i żadne smurfy z gry Ci nie straszne :P

A tak po za tym, współczuję. pamiętam jak grałem na początku było fajnie, te team fighty na 10lvlach :D teraz już nie pograsz bo 95% low lvli to ludzie z golda+...

1375198444-U163133.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...