Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

warto grac?

henioryba

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

od wiekszosci kumpli slyszalem,ze w aionie po wbiciu maksymalnego levela robi sie nuda. mowia,ze ciekawe jest tylko expienie,pozniej nie ma co robic i odchodza z gry :-) warto jeszcze grac i czy realna kasa ma duzy wplyw na gre?

baner.png

Opublikowano

Coś w tym jest :P Bo w końcu się stwierdza, ze tak właściwie to nie ma co robić. Ciągle te same instancje, garnizony, siege, dzienne questy. Ja osobiście jestem trochę znudzona i bawię się różnymi postaciami, czekając aż pojawi się jakaś fajniejsza gra.

No ale uważam, że Aion mimo wszystko ma dobre pvp. Jeśli chcesz grę z ciekawszym pve, to wszyscy piszą żeby grać w Terę ;) NCSoft idzie bardziej w kierunku pvp, o czym świadczą mapy z open pvp od 4.0. W 4.7 mają dać nową mapę z RvR. U Koreańców się już powoli mówi o 5.0, więc pewnie też coś ciekawego dostaną.. ;) Ogólnie Aion to gra z potencjałem, która będzie się rozwijać.

Opublikowano

No dobrze, a dlaczego ludziom LOL się nie nudzi, skoro tam expi się przez 1/100000 całej gry, a reszta to monotonna nawalanka? A jednak ta gra ma wielu zwolenników i jest bardzo popularna.

Podobnie jest z Aionem, moim zdaniem. Ja nie widzę w expieniu i robieniu misji żadnego fenomenu, dopiero na 65 lvlu zacznie się zabawa, kiedy można będzie klepać przeciwną frakcję mając do dyspozycji ogarniętą postać.

it's not who i am underneath

but what i do that defines me.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...