Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z Bol'em

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. A więc mam pewien problem z bolem. Otóż na samym wstępie mówię że jestem kompletnie zielony w sprawach bola jak i komputerowych więc przy odpowiedziach prosiłbym o szczególne zwrócenie uwagi na sformułowania których mogę nie zrozumieć. Spokojnie, odwdzięczę się sporą ilością +. 

A więc tak. Ściągnąłem bola z oficjalnej strony "

http://botoflegends.com/

"

Lecz był tego typu problem ze wyskakiwał mi błąd "Falied to download"

Próbowałem pogrzebać w %appdata% ale tam nie znalazłem folderu z Bol'em więc postanowiłem poszukać na forum bol'a  i znalazłem ten oto poradnik " 

http://botoflegends.com/forum/topic/2189-solutionsfailed-to-download-could-not-find-dll-errors-and-bol-studioexe-has-stopped-working/?p=26381

"  i ściągnąłem nową paczkę wyglądającą bardzo podobnie. Ściągnąłem  8ju1jf.jpg i tutaj problem z "falied to download" zniknął. Wyskoczyło okno do zalogowania się, no to wszedłem zarejestrowałem się i wpisując passy tym razem wyskakuje falied login. Robiłem trzy konta i dalej nic, poprosiłem kolegę co ma konto w bol'u o udostępnienie mi swojego i wpisując jego passy również wyskakuje błąd. Jemu działa normalnie. Moja paczka wygląda tak : rvv3uj.jpg

w %appdata% nie mam żadnego folderu z bol'em domyslam się ze mogłem ściągnąć coś czego nie powinienem i to jest powód dlaczego wyskakuje ten błąd. Od razu mówię, mam win 8 , próbowałem uruchomić ze zgodnością win7, jako administartor itd. Nic nie dało. Tak jak mówię, wydaje mi się że ściągnąłem jakąś złą paczkę i stąd ten problem no ale oddaje się w rady ekspertów ;).

Za poprawną pomoc w sprawie bol'a oferują dużą ilość + .

bez gif

Opublikowano

Spróbuj wrzucić ten folder

Jeśli w tym folderze jest plik Config to radzę usunąć link. To stwarza zagrożenie.

Co do tematu - utwórz folder BoL w appdata.

Opublikowano

Zrobiłem tak jak mówisz, to co ściągnąłem w folderze wraz z folderem BoL wrzuciłem do appdaty. Klikam na ikonkę bola i wpisując passy dalej failed login. Co zrobić? :/

bez gif

Opublikowano

Pobierasz pliki co dali up podmieniasz w Folderze Bol któego masz na C/RiotGames 

W folderze RiotGames nie mam folderu Bol ;x

bez gif

Opublikowano

jeju..pobierz od nowa bola z oficjalnej strony

Potem pobierz fixa

x

Gdzies znalazlem to na forum - ni chce mi sie robic skanu..

wklej pliki tego fixa do bola i go odpal

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...