Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Moja gra w silverze

Ventual

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Po moich  pierwszych 10 rankedach w życiu wrzuciło mnie do silvera 4, potem od razu 2 serie które przegrałem. Potem przez noobów ciągle przegrywałem i spadłem do silvera 5. I od tamtej pory wygrana, przegrana, wygrana, przegrana, itd. Aż do dzisiaj, nie wiem co się stało. Zaczęło mi losować normalnych ludzi. A to jest gra caitlyn którą grałem 3 raz. Jak oceniacie?

hv82r6.jpg

laxmr7.jpg

Opublikowano

No ok, ale po co kupowałeś łuk? Nie lepiej było zainwestować w GA? Po prostu ucz się i staraj się grać jak najlepiej i nie mów że przez "noob teamy".

343731479829004887779.png

Opublikowano

Kupiłem łuk, ponieważ nie miałem golda na GA i tak by mi nie starczyło. Huragan runanaa byłby w tej grze moim zdaniem lepszy, ponieważ nie miałem żadnego focusu, a jeśli miałem to e i bije.

Jak mam nie mówić, że nie przez noob teamy jak to właśnie przez noob teamy. Którzy grają jakby nie wiedzieli o co chodzi w tej grze. Nagrałbym film i bym wam pokazał, ale przy nagrywaniu mam jakieś 10-15fps na very low. Więc ściny są niesamowite.

Opublikowano

Chyba mi nie powiesz, że oczekujesz challenger'owych plays'ów na silver V... Zresztą spójrz na itemy Teemo, nic dodać nic ująć, zapewne nie wie, że takie coś jak ząb nashoor'a istnieje.

Huraganu w ogóle się nie buduje na ADC... Są dużo lepsze przedmioty, chociaż wspomaga pasywkę Caitlyn, ale jest nieprzydatny, lepiej kupić QSS'a/Banshee/GA/ ew. coś więcej do ataku (Rtęciowy Bułat, który robisz z QSS'a/Paszcze Malmoritusa [czy jakoś tak]). Zresztą i tak nie był dobry wystarczył focus od wukonga+wbicie kassadina i byś padł.

BTW. Kassa z Lodową Rękawicą (holy sh..)

h6IduA1.png

Opublikowano

I powiedzcie mi, że to nie przez noob team. Taaa, wiem farma słaba. (Build Ashe)

s1nama.jpg

Ciągle jej pisałem, żeby nie kupowała tego omena żeby sprzedała stattika i kupiła phantom dancera, no ale po co...

Opublikowano

Nie oszukujmy się, ten twój "Noob team" grał lepiej od Ciebie, co do omena to niech sobie go buduje, co Cię to obchodzi? Tak czy siak team grał lepiej od Ciebie koniec kropka... Sorry źle to napisałem, grali lepiej od Ciebie z tego co widzę po statystykach, ale statystyki to nie wszystko i głównie tu chodzi o teamwork.

Opublikowano

Ciągle jej pisałem, żeby nie kupowała tego omena żeby sprzedała stattika i kupiła phantom dancera, no ale po co..

Można brać omena na ADC, czasami się przydaje. Nic nie poradzisz na to co Twoi teammates budują, robią to według swojego upodobania.

h6IduA1.png

Opublikowano

I powiedzcie mi, że to nie przez noob team. Taaa, wiem farma słaba. (Build Ashe)

s1nama.jpg

Ciągle jej pisałem, żeby nie kupowała tego omena żeby sprzedała stattika i kupiła phantom dancera, no ale po co...

Po chuj zajmujesz się tym czy ashe zrobiła omen czy phantoma?Sobą sie zajmij i swoją zerowską farmą.Gdybyś cokolwiek dal od siebie dla teamu to byscie wygrali bo le blanc 1shotuje jednego zawsze

Opublikowano

s1nama.jpg

E tam ja sam preferuje na adc składać coś tanky żeby nie padać na tego 1 skilla, a w twoim teamie brakowało omena.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...